Se transferă Coman?! Anunţ oficial: "Sunt scouteri veniţi la meci"

florinel coman transfer

UPDATE, ora 19:45 / Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a declarat că există mai multe oferte pentru Florinel Coman şi că au venit mai mulţi scouteri la meciul cu CS U Craiova pentru a-l urmări pe atacantul Viitorului:

"Dorinţe legate de Florinel Coman s-au tot exprimat. De la începutul sezonului trecut cluburi mari sau mici se tot interesează de el. Sunt şi azi scouteri veniţi pentru mai mulţi jucători. Vom vedea! În funcţie de oferta care ne va fi făcută, vom analiza.

Noi suntem un club formator de jucători, cum a spus şi Gică Hagi. Dacă vor fi oferte bune, jucătorii vor pleca, la fel cum a fost şi în cazul lui Benzar şi al lui Nedelcu", a spus preşedintele Viitorului.


Viitorul nu se mai regăseşte în startul noului sezon, campioana României având mai multe prestaţii slabe. Echipa antrenată de Gică Hagi a fost eliminată din Liga Campionilor şi are şanse minime să mai continue în Europa League. Chiar şi aşa, jucătorii formaţiei dobrogene prezintă interes în continuare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

După ce i-a vândut la FCSB pe Romario Nenzar şi pe Dragoş Nedelcu, Viitorul s-ar putea despărţi de încă un jucător în această vară. Florinel Coman este dorit de Steaua, însă de jucătorul campioanei României se mai interesa şi Benfica. Gică Hagi nu este dispus să-l vândă pe atacantul de 19 ani în Liga 1 sub un preţ de două milioane de euro, sperând că va obţine mai mult de la campioana Portugaliei.

La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Salzburg, Gică Hagi a confirmat că există o ofertă pentru Florinel Coman. "Coman şi anul trecut juca titular şi nu juca. Are 19 ani, da? Nu 30. E într-o formă normală, nu în cea mai bună. Are o ofertă foarte mare. Nu contează de la cine, spun doar că are o ofertă foarte mare. Eu nu am intrat în criză, nici el nu e în criză. Cine e valoros are ofertă".

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că şi-l doreşte pe Florinel Coman. "Din punctul meu de vedere, îl doresc pe Coman, dar depinde şi ce vrea Viitorul. Am oferit 1,5 milioane de euro pentru Florinel Coman! E un jucător special, trebuie să îi pui un psiholog sau un preparator, altfel se va alege praful de el. El nu poate să ajungă fotbalist la cum joacă acum, pentru că dacă nu aleargă, nu poate ajunge mare".

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091