Fotbal intern

Florinel Coman, transfer fabulos? Anunţul lui Gigi Becali: “Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el”

04.06.2019 | 10:38
Florinel Coman transfer fabulos Anuntul lui Gigi Becali Am primit o oferta de 8 milioane de euro pentru el

FCSB a încheiat pentru a patra oară la rând pe locul doi în Liga 1 Betano, însă jucătorii vicecampioanei nu duc lipsă de oferte foarte tentante. Gigi Becali a dezvăluit că pe adresa FCSB-ului a venit o ofertă de 8 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman. Patronul nu a dezvăluit echipa care îl vrea pe Coman, dar a precizat că este una dintre forţele Portugaliei. 

Florinel Coman, transfer fabulos? Anunţul lui Gigi Becali: “Ieri am primit o ofertă de 8 milioane de euro pe el”

“Nu ştiu nimic despre oferta pentru Florinel de la Galatasaray. Ieri am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el, o ofertă verbală, dar am refuzat. E o ofertă din Portugalia. Coman, Man şi Tănase nu sunt de vânzare”, a spus patronul FCSB la ieşirea de la Palat.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei în play-off-ul recent încheiat. Fotbalistul nu este în vacanţă, el fiind în cantonamentul lui Mirel Rădoi şi, cel mai probabil, va fi unul dintre titulari în naţionala U-21 a României, de la turneul european de tineret din Italia, care se desfăşoară între 16 şi 30 iunie.

Presa din Turcia a scris în aceste zile despre interesul lui Galatasaray pentru “Mbappe de România”,  însă echipa care îl doreşte trebuie să plătească bani serioşi. Clauza de reziliere a lui Florinel Coman este de 100 de milioane de euro, iar dacă Gigi Becali a refuzat deja 8 milioane de euro pentru jucător, formaţia care îl vrea trebuie să plătească mai mult de 10 milioane.

Florinel Coman, transfer fabulos Anunţul lui Gigi Becali Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el
Florinel Coman, transfer fabulos Anunţul lui Gigi Becali Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el

Dorit de Galatasaray: “O să fie mare jucător”

Interesul lui Galatasaray pentru Coman nu este unul recent. În 2017, echipa Cim Bom a vrut să îl cumpere de la Hagi, însă “Regele” a cerut la vremea respectivă 4 milioane de euro pentru transferul jucătorului său. Cota lui Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com este de 2,3 milioane de euro. Gigi Becali a plătit în vara anului 2017 pentru transferul lui Florinel Coman aproximativ 2,7 milioane de euro, fiind unul dintre cei mai scumpi jucători transferaţi vreodată de Gigi la FCSB.

Deşi l-a criticat în dese rânduri pe Florinel Coman, patronul FCSB şi-a schimbat discursul despre “Mbappe”: “Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o să fie mare jucator. Începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist, o să vedeți. Se coace, o să fie mare fotbalist, e și serios”

Florinel Coman, transfer fabulos Anunţul lui Gigi Becali Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el
Florinel Coman, transfer fabulos Anunţul lui Gigi Becali Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el

Managerul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica a vorbit la Digisport despre o schimbare de atitudine a lui Florinel Coman: “Coman, anul trecut, era tot timpul în ultimii 3 jucători. Acum, cred că este în primii 3. Coman, care era mereu ultimul, acum este în prima jumătate. Vorbim de kilometri parcurși, vorbim de intensitate, vorbim de ritm cardiac. Jucători care împing limitele. Asta este realitatea”, a spus Mihai Stoica.

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Florinel Coman
  • 21 de ani are Florinel Coman