Florinel Coman, transferul carierei?! Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe plan financiar

Marian Popovici   
în FCSB
23/10/2020, 11:26
Florinel Coman, transferul carierei?! Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe plan financiar
Florinel Coman, transferul carierei?! Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe plan financiar. Sursa: sportpictures.ro

Florinel Coman este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din campionatul intern. Chiar dacă s-a accidentat în confruntarea cu Backa Topola, Coman nu duce lipsă de oferte și este dorit în locul lui Alex Mitriță la New York City.

Americanii îi caută un înlocuitor lui Mitriță, pe care l-au cedat la Al Ahly și Florinel Coman este pe aceeași listă cu alți fotbaliști valoroși pe care americanii vor să îi transfere. Printre ei se află și Mesut Ozil, intrat în dizgrație la Arsenal.

Publicația hudsonriverblue.com scrie despre interesul americanilor pentru Florinel Coman. New York City FC a rămas descoperită după ce Alex Mitriță a plecat la arabi și Jesus Medina, astfel că ar avea nevoie de doi jucători de atac.

Florinel Coman, transferul carierei?! Ce scriu americanii de un transfer la City

Unul dintre ei ar putea fi Florinel Coman, mai ales că americanii nu sunt străini de transferurile din Casa Pariurilor Liga 1. New York City FC ar trebui să scoată mai mult de 10 milioane de euro din buzunar pentru Coman, Gigi Becali solicitând o sumă importantă pentru semnătura fotbalistului.

Americanii și-au făcut temele și îi cunosc lui Florinel Coman și porecla de “Mbappe”, cea pe care i-a dat-o Gigi Becali. Iată ce au scris despre fotbalist:

“Poreclit Mbappe după starul francezilor, Kylian Mbappe, Coman are o abilitate de dribling fantastică. Jucător de picior drept, Coman joacă pe postul de aripă stânga. Din toamna trecută, de când New York City a pus ochii pe el, Coman a debutat la echipa de seniori a României. 

Alte echipe mari precum Chelsea, Benfica și Sporting Lisabona și-au manifestat interesul pentru tânărul atacant. Coman este o țintă foarte ambițioasă pentru New York City care ar putea să îl transfere pe fotbalist în etapele timpurii ale carierei, înainte să îl vândă în Europa pe o sumă mai mare. 

Compatriotul lui Coman, Alex Mitriță a impresionat în Bronx înainte de plecarea sa la arabi. Cine spune că fulgerul nu lovește de două ori?“, au scris americanii.

Gigi Becali poate da o lovitură financiară

Însă, Gigi Becali nu va lăsa la preț niciun cent și New York City va trebui să bage adânc mâna în buzunar. Gică Popescu a dezvăluit ce ofertă a refuzat patronul FCSB:

”Dacă Mihăilă s-a vândut cu 8,5 milioane de euro, de ce nu ar spera Steaua să ia minim 10 pe Coman? Coman e jucător de echipa națională, e un jucător foarte bun. Eu știu că Steaua a avut nouă milioane de euro pe el si n-a vrut să-l dea. Ei au socotelile lor, au încredere că se poate vinde pe o sumă mai mare”, a declarat Gică Popescu pentru as.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×