Fotbal intern

Florinel Coman va juca atacant la FCSB! Dică: “Am discutat cu el”

01.08.2018 | 14:31
Florinel Coman va juca atacant la FCSB Dica Am discutat cu el

Florinel Coman va juca atacant la FCSB. Gheorghe Hagi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să nu mai cumpere atacant, având în vedere că-l are pe Florinel Coman în lot, iar Nicolae Dică a mărturisit că a avut deja o discuţie cu jucătorul prin care l-a anunţat că va evolua şi ca vârf şi ca mijlocaş stânga.

Fără înlocuitor al lui Harlem Gnohere, rămas singurul atacant din lot, Florinel Coman va fi reprofilat la FCSB, anunţă Nicolae Dică, înainte de returul din Europa League cu Rudar Velenje.

Florinel Coman va juca atacant la FCSB

Nicolae Dică spune că l-a mai încercat şi el pe Coman atacant în trecut pentru că îl ştie pe “şeptar” de pe vremea când evolua la juniorii Viitorului şi o făcea foarte bine în această poziţie. Acesta aminteşte şi că a fost criticat atunci când Florinel Coman a fost folosit vârf, însă anunţă că o va face şi în continuare: “Îmi aduc aminte, anul trecut când l-am folosit atacant, au fost mulţi care m-au criticat. În vară, când am început pregătirea, am avut o discuţie cu el şi i-am spus că e posibil să joace şi atacant. L-am folosit şi atacant şi în stânga, îl ştiu de la Viitorul, juca la juniori, când eram acolo, era număr 9.

Când a ajuns la echipa mare juca în stânga, dar vor fi meciuri în care va juca şi atacant, aşa i-am spus. Eu cred că l-a ajutat mult dubla cu Dinamo, l-am văzut cu încredere mai mare în el. Sper să nu se oprească aici, să marcheze goluri. Am analizat meciul cu Dinamo, păcat că nu am câştigat. Să trecem peste acest semieşec cu Dinamo pentru că ne aşteaptă un program greu”, a spus Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă.

Sfatul lui Hagi: “Florinel Coman e vârf”

Gheorghe Hagi este cel care l-a crescut pe Florinel Coman şi spune că fostul jucător are toate calităţile pentru a fi jucător de careu. “Regele” crede că Gigi Becali nu ar mai trebui să îşi caute atacant şi să îl utilizeze pe Coman: “Steaua are atacant! Florinel Coman e un vârf adevărat pentru o echipa mare, așa cum e Steaua! El e mult mai bun decât acum doi ani, când a debutat cu mine. Din punct de vedere fizic, nu era la nivelul la care e acum. Cred că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România! Noi îi spuneam că e o vulpe. E șiret și știe ce să facă în careu. Marchează goluri, e un tip combinativ, atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greșeală dacă o să cumpere un alt vârf! Coman e cel mai bun”, a fost mesajul lui Hagi pentru Gigi Becali.

Dubla cu Dinamo

Florinel Coman a făcut ravagii în defensiva celor de la FC Dinamo Bucureşti, marcând două goluri în derby. Prima reuşită a acestuia venit direct din corner, iar a doua din acţiune, la câteva minute distanţă. Derby de România s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

După meci, jucătorul şi-a atacat contestatarii, printre ei chiar Gigi Becali care anunţase cu doar câteva zile înainte că-l va vinde oricărui club care va achita suma de transfer pe care a plătit-o el Viitorului: “În derby se uită de orice problemă și se joacă fotbal. Am 20 de ani, îmi este greu, dar nu comentez ce s-a zis despre mine. Nu sunt Mbappe, ajungem prea departe și aici, se greșește, nu sunt Mbappe. Aveam nevoie să joc, orice jucător își dorește să joace“, a spus Florinel Coman.

Florinel Coman va juca atacant la FCSB. Florinel Coman se bucură după golul marcat în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
Florinel Coman va juca atacant la FCSB. Florinel Coman se bucură după golul marcat în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti