Sport

Florinel Coman, vacanță de lux alături de iubită! Unde au plecat cei doi îndrăgostiți

Florinel Coman încearcă să treacă peste problemele avute în acest sezon și a plecat într-o vacanță exotică alături de iubita sa.
29.05.2021 | 20:41
Florinel Coman vacanta de lux alaturi de iubita Unde au plecat cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Sezonul 2020-2021 a fost unul negru pentru starul lui Gigi Becali, cu două accidentări grave, ultima suferită la echipa naţională.

În urmă cu două săptămâni, FANATIK a anunțat în exclusivitate că mijlocașul celor de la FCSB a început alergările ușoare și se pregătește pentru stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

Vacanță de vis pentru Florinel Coman și iubita sa

Supărat din cauza numeroaselor probleme medicale și a faptului că FCSB a ratat un nou titlu de campioană în Liga 1, Florinel Coman și-a luat iubita, pe Ioana Timofeciuc, și a plecat într-o vacanță în Zanzibar.

Florinel Coman vacanță iubită

Cei doi îndrăgostiți s-au cazat la un hotel de lux cu piscină în aer liber, iar superba parteneră a fotbalistului și-a pozat iubitul în timp ce înnota în apa de un albastru imaculat.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman vacanță iubită

În luna aprilie, frumoasa bruetă a fost alături de mijlocașul de la FCSB la împlinirea vârstei de 23 de ani, cei doi fografiindu-se cu un tort și o sticlă de șampanie.

Becali, avertisment pentru ”Mbappe”

În ultima vreme s-a tot scris că una dintre marile probleme ale fotbalistului este reprezentată de relația tumultoasă pe care o are cu frumoasa Ioana Timofeciuc și în urma căreia randamentul său sportiv este în scădere.

ADVERTISEMENT

Marin Barbu, antrenor cu mare experienţă în Liga 1, a spus după ce Coman s-a accidentat la partida cu Macedonia de Nord că astfel de rupturi musculare sunt cauzate, în principal, de o viaţă extrasportivă dezordonată.

FANATIK a scris recent despre atenționarea pe care patronul Gigi Becali i-a făcut-o lui Florinel, unul dintre favoriții săi. ”Ai grijă că o să ajungi ca și Costea cu Cruduța!” Iar apropo-ul la epuizarea fizică este evident.

ADVERTISEMENT

Viciile lui Florinel Coman

Florinel Coman, perla lui Gigi Becali, este pe punctul de a-și îngropa cariera înainte de a și-o începe cu adevărat. Excesele din viața personală și-au pus amprenta pe cel care a marcat un singur gol în acest campionat!

FANATIK a aflat că, după scandalul cu permisul auto, FCSB a simțit pericolul în care se află Florinel Coman și i-a interzis acestuia să părăsească locuința fără să anunțe vreun oficial al clubului.

Toate neîmplinirile și frustrările de pe teren au generat și excese în viața personală. Apropiații lui Florinel au dezvăluit că situația sa sportivă a fost îngreunată și de derapajele care s-au tot înmulțit. Coman a continuat să fumeze excesiv,  și-a umplut timpul liber cu grătare alături de amici, dar mai ales ”s-a recuperat” cu șprițuri seci, albe…

ADVERTISEMENT