Fotbal intern

Florinel Coman vrea să uite de scandalul permisului! Unde a plecat cu iubita lui. Foto

02.03.2021 | 21:38
Florinel Coman vrea sa uite de scandalul permisului Unde a plecat cu iubita lui Foto
ADVERTISEMENT

Florinel Coman pare să nu fi fost foarte afectat de scandalul cu permisul de conducere în care a fost implicat, iar „perla” FCSB-ului se află într-o mini-vacanță pe Valea Prahovei, alături de iubita sa.

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, a postat recent pe contul său de Instagram câteva poze cu cei doi, în timpul vacanței din localitatea Bușteni.

ADVERTISEMENT

Poate fi și o mini-vacanță pentru Florinel Coman care să îl facă să uite de problemele în care a fost implicat și să îl ajute să dea totul pe teren pentru echipa sa.

Florinel Coman se relaxează la munte alături de iubita sa

Florinel Coman a plecat la munte într-o mini-vacanță alături de iubita sa, iar cei doi s-au fotografiat, părând că au dat uitării scandalul în care fotbalistul FCSB-ului a fost implicat recent.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost surprins de aparatele radar conducând cu 165 de km/oră și a fost oprit de polițiști cărora le-a prezentat un permis de conducere provenit din Ucraina.

„Dacă pot să îl iau în Italia sau în Franța pot să conduc, dacă zice pe carnet că e internațional! Am vorbit cu avocații și au început să râdă că nu există pușcărie pentru conducere fără carnet.

ADVERTISEMENT

La a treia, a patra abatere poate. E amendă penală, cu suspendare șase luni, un an. Eu aveam la pușcărie unul pe care l-a prins băut a treia oară ca să îi dea un an și jumătate de pușcărie”, a explicat Gigi Becali, apărându-l pe Coman.

Fotografia postată de iubita lui Florinel Coman. Sursă foto: captură/Instagram Ioana Timofeciuc
Fotografia postată de iubita lui Florinel Coman. Sursă foto: captură/Instagram Ioana Timofeciuc

Coman l-a sunat disperat la miezul nopții pe Gigi Becali

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopții pentru a-și cere scuze pentru incidentul în care a fost implicat, lucru confirmat chiar de patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză.

«Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat”, a declarat Becali pentru Realitatea Plus.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,34 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT