Life

Florinel de la Vișina a început ”războiul” pentru averea lui Philip Clements. Scandal cu fratele preotului

18.06.2020 | 08:07
Florinel de la Visina a inceput razboiul pentru averea lui Philip Clements Scandal cu fratele preotului
ADVERTISEMENT

Florin Marin, românul căsătorit cu fostul preot britanic Philip Clements, susține că familia răposatului său soț îi pune bețe-n roate legat de averea primită după moartea clericului. Florinel de la Vișina, așa cum este cunoscut în mediul online, declară că nu va împărți absolut nimic cu frații fostului soț.

Tânărul este dispus să lupte până în pânzele albe pentru moștenirea lăsată de fostul cleric britanic care a murit la 81 de ani. Florinel de la Vișina susține că frații fostului soț nu sunt trecuți în testament, însă acum vin cu pretenții.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânărul spune că familia lui Philip Clements nu și-a dorit niciodată să-l cunoască în acești 5 ani în care a fost căsătorit cu preotul britanic, însă acum îi dau târcoale pentru averea lăsată moștenire de răposatul cleric britanic.

Florinel de la Vișina, în război cu frații lui Philip Clements pentru avere

„Nu au acceptat niciodată relația, dar nici nu m-au cunoscut niciodată în acești cinci ani de zile. Nu și-au dorit să mă cunoască din cauza banilor.

ADVERTISEMENT

Asta a fost cea mai tare, pentru că, când este vorba de bani, toată lumea vine și spune «Hei, hai să»… Nu!

Deci, vreau să înțeleagă că nu le voi da absolut nimic și dacă vor să vină la înmormântarea lui și dacă ar fii fost posibil, nu voi accepta niciodată. Conform testamentului, nu!”, a declarat Florin Marin în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

ADVERTISEMENT

În plus, unul dintre frații fostului preot britanic susține că este trecut în testament, Philip Clements lăsându-i două tablouri. Florinel de la Vișina neagă acest lucru și spune că l-a sunat pe fratele fostului soț pentru a-i da o parte din cenușă sau fotografii, dar numai atât.

Românul a mărturisit că fratele lui Philip Clements a vrut la un moment dat două fotografii, dar ulterior s-a schimbat și i-a cerut lui Florin Marin două tablouri care se presupune că sunt trecute în testament pentru el. Așadar, scandalul dintre fostul soț al preotului și familia acestuia este unul aprins, în special pentru averea lăsată în urmă.

ADVERTISEMENT

„Nu este nimic adevărat. Nu a lăsat absolut nimic în testament. Eu i-am spus când a decedat Philip (fratelui său): «Dacă vrei ceva din cenușa lui sau unele fotografii din casă» și el a spus: «Da, vreau două fotografii».

După care, s-a schimbat. A spus: «Mi-a lăsat fratele meu în testament două tablouri». Nu, nu este adevărat!”, a mai precizat Florinel de la Vișina la Antena Stars.

ADVERTISEMENT