Sporturi

Floyd Mayweather a dispărut în Japonia! Ce se întâmplă cu lupta împotriva lui Tenshin Nasukawa

31.12.2018 | 14:26
Floyd Mayweather a disparut in Japonia Ce se intampla cu lupta impotriva lui Tenshin Nasukawa

Pugilistul american Floyd Mayweather a dispărut în Japonia, chiar înaintea luptei cu Tenshin Nasukawa. Marele campion de box a plecat la cumpărături înaintea partidei și nu a mai apărut, astfel că gala de la Saitama a fost amânată cu două ore.

Floyd Mayweather urmează să lupte pe reguli de box cu japonezul Tenshin Nasukawa într-o întâlnire programată pe durata a trei reprize de câte trei minute. Americanul nu a mai urcat în ring din august 2017, atunci când l-a învins pe irlandezul Conor McGregor. După cea luptă, Mayweather și-a anunțat retragerea din activitate.

Floyd Mayweather și Tenshin Nasukawa au pozat pentru promovarea evenimentului
Floyd Mayweather și Tenshin Nasukawa au pozat pentru promovarea evenimentului

Floyd Mayweather a dispărut în Japonia

Dispariția lui Floyd Mayweather în Japonia ar putea duce la amânarea definitivă a galei de la Saitama. Până în acest moment organizatorii evenimentului nu au luat această decizie și fac eforturi uriașe pentru a-l aduce la sală pe pugilistul american. Unul dintre agenții lui Mayweather a anunțat în urmă cu cțteva momente că boxerul va ajunge în curând la sală.

Pentru lupta demonstrativă cu japonezul Tenshin Nasukawa de la Saitama, Floyd Mayweather va încasa fabuloasa sumă de 77 de milioane de euro, aproximativ 140.000 de euro pe secundă, dacă va lupta toate cele nouă minute programate. Evenimentul va fi organizat de Rizin, firmă care îl reprezintă și pe Nasukawa, un sportiv care va lupta într-o diciplină care nu îl reprezintă, el fiind specializat în kickboxing, Muay Thai și karate. Japonezul are în palmares 29 de victorii (20 prin KO) și nicio înfrângere.

Floyd Mayweather este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai excentrici sporttivi din lume. Ultima ispravă a pugilistului american s-a petrecut în ziua de Black Friday, atunci când a cheltuit suma de 5,3 milioane de dolari pentru a-și achiziționa dintr-un magazin de bijuterii din Los Angeles un inel cu diamante, o brățară și cțteva ceasuri.