Ultima “aroganţă” a lui Mayweather: a plătit o avere să-şi schimbe cauciucurile

Alex Bradescu    Ionut Neamţu   
in Sporturi
12/02/2018, 08:15
Ultima “aroganţă” a lui Mayweather: a plătit o avere să-şi schimbe cauciucurile

Floyd Mayweather nu aruncă cu banii doar la propriu. S-a lăsat mai nou de făcut filmuleţe în care face dolarii să zboare pe podeaua camerei din “penthouse-ul” de lux în care stă şi a trecut la îmbogăţit oamenii de la service-urile auto. Campionul a cinci categorii la box tocmai a plătit 60.000 de dolari pentru a-şi schimba cauciucurile şi uleiul de la una din maşinile sale. 

Evident, modelul este unul special: este vorba de un Bugatti (unul din cele două pe care le deţine în garajul care însumează modele în valoare de cinci milioane de dolari). Mayweather şi-a scos “febleţea” la revizie şi s-a ajuns la concluzia că e nevoie de un banal schimb de ulei şi de o la fel de banală schimbare de pneuri. 

Floyd Mayweather e neînvins în carieră

Numai că suma pe care a plătit-o poate fi considerată banală numai dacă o foloseşti pentru a-ţi cumpăra un apartament într-o zonă ok a Bucureştiului! 60.000 de dolari a scos din buzunar pugilistul pentru aceste “mizilicuri”. “Floyd este foarte tipicar şi vrea ca maşina lui să arate întotdeauna perfect. Este, de asemenea, foarte pretenţios în alegerile facute”, au fost vorbele omului care se ocupă de maşinile boxeurului, pentru că, normal, Floyd are şi un angajat special pentru asta. 

Mayweather a ajuns la 40 de ani şi încă nu a pierdut vreun meci în întreaga sa carieră. A fost declarat de cinci ori boxerul anului este omul din acest sport care a generat cele mai mari câştiguri, 1,3 miliarde de dolari. De patru ori revista Forbes l-a nominalizat drept cel mai bine plătit sportiv al lumii. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.