Sport

Floyd Mayweather, acuzat de homofobie după ce nu a vrut să facă poze cu un adolescent! Motivul ireal al refuzului. Video

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai apreciați sportivi, dar acum este acuzat de homofobie după ce a refuzat să se pozeze alături de un tânăr.
27.10.2021 | 11:37
Floyd Mayweather acuzat de homofobie dupa ce nu a vrut sa faca poze cu un adolescent Motivul ireal al refuzului Video
ADVERTISEMENT

Americanul este cel mai bine plătit pugilist din istoria acestui sport, cu venituri estimate la peste un miliard de dolari strânşi de-a lungul carierei.

Recunoscut pentru achizițiile sale extravagante, Mayweather şi-a prezentat de curând colecţia neagră, un garaj din Las Vegas cu 16 bolizi de la cei mai mari importanţi producători auto de lux.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather a refuzat să facă poze cu un tânăr și este acuzat de homofobie

Retras din sportul de performanță, Floyd Mayweather se bucură de viața tihnită din Statele Unite ale Americii, iar în weekend a mers la meciul de baschet din NBA dintre formațiile Los Angeles Clippers și Memphis Grizzlies.

Asaltat întodeauna de fani care doresc fotografii și autografe cu el, pugilistul a dat-o în bară de această dată. Conform TMZ, Mayweather este acuzat de homofobie după ce a refuzat să facă o poză cu un adolescent din cauza faptului că acesta avea unghiile vopsite.

ADVERTISEMENT

”Ai unghiile vopsite, nu fac poze cu tipi care au unghii vopsite”, se aude Floyd spunând într-un clip video, în timp ce garda lui de corp îl îndepărtează pe fanul pugilistului american.

Sportivul neagă acuzațiile

În filmare se vede cum Floyd Mayweather se îndepărtează, iar fanul trece camera în modul selfie și afirmă: ”Floyd este un homofob. Voi ați văzut asta primii. Floyd nu vrea să facă o poză cu mine pentru că unghiile mele sunt vopsite. Frate, chiar așa?”

ADVERTISEMENT

Un reprezentant al lui Mayweather a negat cu fermitate acuzațiile de homofobie și a susținut că fostul boxer se grăbea pur și simplu să părăsească Staples Center, acolo unde a avut loc întâlnirea din NBA.

Cu toate acestea, mai mulți martori oculari au dezvăluit faptul că marele sportiv american nu a avut nicio problemă de a se fotografia cu alți fani imediat după încheierea partidei de baschet.

ADVERTISEMENT

Fanii, revoltați după gestul lui Mayweather

Gestul lui Floyd Mayweather nu a trecut cu vederea, americanul fiind aspru criticat pe rețelele de socializare. ”Cel mai bun mod de a-l învinge pe Floyd Mayweather este să-ți vopsești unghiile, iar el va fugi la mama lui în secunda doi”, a scris un fan.

”Fiecare star rock masculin din anii ’80 a purtat ojă. Prince a purtat ojă. O să spui că nu faci o poză cu Prince? Sau cu Johnny Depp? Sau cu Seal? Sau cu Post Malone? Sau cu Brad Pitt? Pot continua”, a punctat alt fan supărat în urma incidentului.

Deşi s-a retras în 2017, boxerul acumulează în continuare sume enorme de bani pentru meciuri demonstrative, dar şi din afacerile sale. Cel mai recent, Mayweather a urcat în ring pentru o luptă cu youtuberul Logan Paul, iar pentru acest duel a încasat 100 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT