Sporturi

Floyd Mayweather are o nouă pasiune extravagantă. Pe ce a cheltuit 80 de mii de dolari în doar zece minute

14.04.2021 | 09:42
Floyd Mayweather are o noua pasiune extravaganta Pe ce a cheltuit 80 de mii de dolari in doar zece minute
Sursa foto: pagesix.com
ADVERTISEMENT

Fostul campion mondial la box Floyd Mayweather nu se zgârcește la bani și impresionează prin extravaganță ori de câte ori are ocazia. Recent, fostul pugilist a cheltuit 80.000 de dolari în doar 10 minute.

Accesoriile de lux sunt ceva obișnuit în viața fostului campion mondial și nu ezită nicio clipă să facă spectacol în mediul online de fiecare dată când își completează colecțiile de ceasuri, vestimentară, sau … de proprietăți.

ADVERTISEMENT

Mereu în pas cu moda și mereu ahtiat după cele mai scumpe produse, Floyd Mayweather a mai comis o nebunie, pentru care a făcut și o cursă contracronometru.

A plătit o avere pentru patru ”poșetuțe”

Conform platformei Page Six Style, Floyd Mayweather a achiziționat recent patru genți de lux, în fapt niște poșetuțe de 35 de centimetri lungime, pentru care a achitat nu mai puțin de 80.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată notează că Mayweather a fost convins de un amic să se prezinte urgent într-un magazin de lux, care comercializează produse marca Hermes Birkin, după ce i-a arătat fostului sportiv câteva imagini cu accesoriile amintite.

”A sosit în 25 de minute după ce a primit un telefon și a cheltuit 80.000 de dolari în 10 minute, pentru 4 genți”, scrie Page Six Style, citând un martor. Platforma mai pomenește numele unei celebre practicante de striptease, Anna Monroe, care ar fi logodnica fostului pugilist și, probabil, destinatara poșetelor de lux.

ADVERTISEMENT

Averea lui Floyd Mayweather este în scădere

Presa de peste Ocean notează că averea fostului campion mondial este cifrată la aproximativ 775 de milioane de dolari, în scădere totuși, după ce la un moment dat sărise de un miliard.

Explicația este simplă. Viața de zi cu zi după retragere oficială din sport, din 2017, constă în petreceri extravagante, avioane private, o colecție de mașini de lux sau bijuterii și câteva vile. Anul trecut s-a vehiculat chiar că ar vrea să cumpere clubul de fotbal Newcastle United.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather este considerat unul dintre cei mai mari boxeri din istorie. A fost campion mondial la cinci categorii de greutate și are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 prin KO, şi nicio înfrângere.

ADVERTISEMENT