Sporturi

Floyd Mayweather, aroganță maximă! Și-a prezentat garajul cu cele 9 limuzine de lux, purtând lanțuri groase de aur! “Astea-s jucăriile mele! Ori urăști imaginile astea, ori te motivează”

06.02.2019 | 17:22
Floyd Mayweather aroganta maxima Sia prezentat garajul cu cele 9 limuzine de lux purtand lanturi groase de aur Asteas jucariile mele Ori urasti imaginile astea ori te motiveaza

Floyd Mayweather nu se dezminte și a oferit fanilor săi, dar și contestatarilor aroganța maximă! Fostul pugilist și-a prezentat garajul cu cele 9 limuzine de lux. A făcut-o în stil de „mafiot”, în timp ce purta lanțuri groase de aur şi gesticula larg oferind publicului puţin din bogăţia care îl înconjoară zi de zi! Mayweather și-a prezentat de altfel întreaga colecție de mașini, una care l-ar lăsa cu gura căscată și pe cel mai împătimit fan.

Întreaga scenă a avut loc după ce campionul mondial, retras din activitate fără să fie învins, și-a achiziționat alte trei automobile pe care le-a adăugat unei liste lungi ca o zi de sărbătoare. “Am adăugat trei jucătorii noi în colecția mea. Să continuăm să fim motivați”,  a fost mesajul care a însoțit clipul postat de Mayweather pe o rețea de socializare.

Floyd Mayweather, aroganță maximă!

“Banii pe care încă îi am, bijuteriile pe care încă le am, mașinile pe care încă le am, meciurile pe care încă le am, acestea te pot motiva sau le poți urî. Oricare ar fi răspunsul, nu contează. Mergi cu mine și hai să vorbim. Am aici 9 jucării: am Ferrari 488, am Maybach și am 7 Rolls Royce, chiar aici. Îmi place să le spun “7-le norocos”, a spus Floyd Mayweather, în timp ce își etala bolizii și aurul de la gât.

Cel mai probabil, americanul se va întoarce în ring în acest an. Mayweather este la un pas să accepte provocarea filipinezului Manny Pacquaio. De remarcat că dacă lupta se va petrece atunci confruntarea lor va primi titulatura de meciul secolului 21. De altfel, în ring ar uma să urce doi campioni, doi pugiliști care se laudă cu rezultate extraordinare în carieră. N-ar fi pentru prima oară când cei doi se duelează. Prima întâlnire între Mayweather și Pacquaio s-a terminat cu victoria americanului, una obținută în urma unei decizii unanime luată de arbitrii.

  • 50 de victorii a obținut Floyd Mayweather în circuitul profesionist