Sport

Floyd Mayweather, ”blat” cu youtuber-ul Logan Paul?! ”A fost o mascaradă!”, au tunat cei care au urmărit confruntarea. Video

Floyd Mayweather a acceptat provocarea de a reveni în ring pentru a boxa cu un youtuber-ul Logan Paul, dar înfruntarea i-a dezamăgit crunt pe fanii celor doi.
07.06.2021 | 09:55
Floyd Mayweather blat cu youtuberul Logan Paul A fost o mascarada au tunat cei care au urmarit confruntarea Video
Sursa foto: getindianews.com
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd Mayweather, fost campion mondial, neînvins în carieră, a încasat o sumă fabuloasă pentru lupta cu Logan Paul din 6 iunie, dar spectacolul a lipsit cu desăvârșire.

Înfruntarea dintre cei doi face parte din seria de întâlniri în ring între sportivi și personalități de pe Internet. Logan Paul are de 25 de ani și este unul dintre cei mai apreciați oameni de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Zeci de milioane de dolari pentru o parodie de meci

Lupta dintre Floyd Mayweather și Logan Paul nu a contat pentru palmaresul fostului campion mondial din ring, neînvins la profesioniști.

Organizatorii întâlnirii au menționat mereu că este vorba doar despre o luptă pentru audiențe. Însă fanii box-ului au reacționat critic după parodia din ring.

ADVERTISEMENT

70 de lovituri, au numărat specialiștii în box de partea lui Logan Paul Logan. Doar 6 dintre acestea și-au atins și ținta și au stârnit avalanșa de ironii în mediul online.

”Eu și fratele meu mai mic când mama nu e acasă”, a postat pe Twitter unul dintre telespectatori, un videoclip în care Logan Paul mimează că încearcă să-l trimită la podea pe Floyd Mayweather.

ADVERTISEMENT

”Logan Paul și Floyd Mayweather după ce au obținut milioane ca să se îmbrățișeze vreme de 8 runde”, a scris unul dintre fanii celor doi, dezamăgit de prestația din ring.

Cine este Logan Paul

Adversarul lui Floyd Mayweather nu este un box-er în adevăratul sens, acesta având în ”carieră” doar două meciuri disputate contra vloggerului Olajide ”KSI” Olatunji.

ADVERTISEMENT

Este, totuși, neînvins în sensul că în precedentele confruntări a câștigat una și a remizat în cea de a doua, ceea ce i-a convins pe organizatorii de astfel de gale să-l ducă în ring tocmai cu Mayweather.

Logan Paul este urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe canalul său de Youtube și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Statele Unite.

30 de milioane de dolari a încasat Floyd Mayweather pentru disputa cu Loga Paul. Suma va fi, însă, cu cel puțin 10 milioane de dolari mai mare după ce în contul fostului pugilist vor intra și banii din drepturile de televizare.

De partea cealaltă, bursa lui Logan Paul a fost și ea una extrem de generoasă, de 20 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT