Sporturi

Floyd Mayweather, decizie radicală înaintea luptei cu Logan Paul: ”Este de neînţeles”

05.05.2021 | 20:15
Floyd Mayweather decizie radicala inaintea luptei cu Logan Paul Este de neinteles
ADVERTISEMENT

Pugilistul Floyd Mayweather a luat decizie radicală înaintea luptei cu Logan Paul și a rugat-o pe logodnica sa, Anna Monroe, să părăsească luxoasa vilă din Las Vegas în care locuiesc împreună.

Mayweather va câștia impresionanta sumă de 100.000.000 de dolari, jumătate din cât a scos după duelul cu Conor McGregor, dar ținând cont că adversarul nu este un nume cunoscut în lumea sportului banii sunt extrem de mulți.

ADVERTISEMENT

Logan Paul, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre cei mai apreciați oameni de pe YouTube și nu este un pugilist foarte experimentat. El este fratele lui Jake Paul, cel care a făcut senzație la gala în care a revenit Mike Tyson.

Înaintea luptei cu Logan Paul, Floyd Mayweather a luat o decizie neașteptată

Deși lupta nu este una oficială și nu-i va putea afecta palmaresul, Floyd Mayweather a luat decizia ca superba sa logodnică să părăsească conacul din Las Vegas pentru ca el să se poată concentra pe meciul cu Logan Paul.

ADVERTISEMENT

Neînvins la profesioniști, Mayweather este logodit cu Anna Monroe, o cunoscută dansatoare de striptease. Cei doi locuiesc într-o vilă de lux din Las Vegas care are printre altele 11 dormitoare şi 14 băi.

”Floyd i-a cerut să se mute pentru că îşi doreşte să se concentreze asupra boxului. Se pregăteşte pentru următoarele lupte. Prietenii Annei cred că decizia este de neînţeles, în condiţiile în care conacul imens din Vegas are 11 dormitoare şi două case de oaspeţi. Prin urmare, este suficient loc pentru ca Mayweather să aibă propriul lui spaţiu”, a declarat un prieten al cuplului pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Mayweather s-a întors în vechiul apartament

Jurnaliștii britanici au anunțat că femeia s-a întors în vechiul ei apartament, dar notează că aceasta nu este deloc supărată pe Mayweather pentru hotărârea luată și îi acceptă toate dorințele, mai ales că pugilistul va încasa o sumă uriașă de bani.

Lupta dintre Floyd Mayweather și Logan Paul va avea loc la 6 iunie. Cei doi au categorii de greutate diferite pe care trebuie să le facă. Mayweather trebuie să aibă maxim 72,5 kg, iar Logan nu mai mult de 86,2 kg.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai mari luptători de box din istorie, Floyd Mayweather, a împlinit 44 de ani în data de 24 februarie și a decis să meargă în Insulele Caraibe alături de logodnica sa, pentru a celebra într-o manieră relaxantă. El a hrănit mai multe păsări flamingo, apărând pe plajele din Aruba îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți roz și cu o șapcă de aceeași culoare pe cap.

ADVERTISEMENT