Sporturi

Floyd Mayweather face bani şi în timpul pandemiei de coronavirus! Le cere fanilor 1.200 de lire pentru a vorbi cu el

22.04.2020 | 19:29
Floyd Mayweather face bani si in timpul pandemiei de coronavirus Le cere fanilor 1200 de lire pentru a vorbi cu el
Floyd Mayweather a ajuns din nou în sapă de lemn! Pugilistul îi taxează pe fani cu 1.200 de lire sterline pentru a vorbi cu el. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather are un nou plan de a face bani, și are o idee năstrușnică prin care să-și adauge sume impresionante, și anume să-și taxeze fanii cu 1.200 de lire sterline pentru a vorbi cu el.

Noul plan al lui Mayweather prin care să facă bani

Floyd Mayweather are o nouă idee prin care să facă bani, iar acum celebrul pugilist vrea să-și taxeze fanii cu 1.200 de lire sterline pentru a intra în dialog cu el pe internet.

ADVERTISEMENT

Pe lângă conversație, fanii care achită suma vor primi autograful lui Floyd „Money” Mayweather, alături de un tricou din propria sa linie de haine.

Ghinioanele se țin de Floyd Mayweather

Floyd Mayweather nu trece printr-o perioadă bună și în ultima lună a trecut prin decesul fostei sale iubite, dar și a unchiului său. Mai mult decât atât, și fiica sa a fost implicată într-un incident, după ce a înjunghiat o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Lyanna, fiica sa în vârstă de 19 ani, care a fost arestată în Texas, după ce a înjunghiat, se pare din gelozie, o altă femeie, a avut o reacție necontrolată după ce și-a surprins iubitul, rapperul NBA Youngboy, în compania altei femei, Lappatra Lashai Jacobs, în vârstă de 25 de ani.

Totodată, Floyd Mayweather, cel mai bogat boxer din istorie, a fost surprins la plimbare pe străzile din Los Angeles în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mayweather a ieșit cu bicicleta împreună cu mai mulți prieteni. Oamenii din anturajul sportivului aveau măsuri minime de protecție, purtând mască, dar Floyd a preferat iresponsabilitatea, lucru taxat vehement de fanii de pe rețelele de socializare.

„Îmi voi face debutul ca antrenor şi, până în prezent, am lucrat doar cu oameni fără experienţă în box, aşa că progresăm împreună. Însă vă promit că voi fi unul dintre cei mai buni antrenori din lume.

ADVERTISEMENT

După recentul deces al unchiului meu Roger, am simţit nevoia să îi ajut pe cei din jurul meu în acelaşi mod în care ei m-au susţinut pe mine pe tot parcursul carierei mele în box”, a scris Mayweather pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT