Sporturi

Floyd Mayweather, gest impresionat la restaurant! L-a imitat pe Gigi Becali și i-a premiat pe bucătari

18.10.2019 | 16:39
Floyd Mayweather gest impresionat la restaurant La imitat pe Gigi Becali si ia premiat pe bucatari
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd Mayweather a făcut un gest realmente impresionat în timpul unei cine la un restaurant din Las Vegas. Campion mondial la cinci categorii și neînvins la profesioniști, boxerul în vârstă de 42 de ani este recunoscut pentru faptul că aruncă cu banii și îi plac extravaganțele.

Floyd Mayweather, gest impresionat la restaurant

Conform publicației Business Insider, Floyd Mayweather a făcut un gest impresionant în timp ce sărbătoarea ziua unui prieten într-un restaurant alături alte 16 persoane. Pugilistul american a fost încântat de mâncarea făcută de bucătarii de la restaurantul Catch Las Vegas și a mers personal și le-a oferit câte 300 de dolari drept mulțumire.

ADVERTISEMENT

”Mayweather a mers personal în bucătăria restaurantului pentru a-i recompensa pe oamenii care au gătit. Bucătarii au fost încântați de gestul sportivului și i-au fost recunoscători pentru cadoul oferit”, a declarat o sursă prezentă la fața locului. DEși informația nu a fost confirmată de șefii restaurantului, ea este posibil să fie adevărată ținând cont de excentricitățile lui Mayweather.

Floyd Mayweather în timpul luptei cu Conor McGregor

Mayweather are o avere de peste 900 de milioane de dolari

În 2018, Floyd Mayweather și-a cumpărat un ceas de 18 milioane de dolari. Acesta este încrustat cu 239 de diamante, este fabricat în 2015 şi poartă deja titulatura de “Ceasul Miliardarilor”, fiind produs de o celebră firmă, Jacob.co. Cu o avere de peste 900 de milioane de dolari, el mai deține un avion personal pentru care a plătit 54 de milioanbe de dolari și care este personalizat în stitul carecteristic. În ceea ce priveşte maşinile, sunt multe poveşti care îl implică pe Floyd, însă realitatea este că „flota” auto a lui Mayweather este una dintre cele mai luxoase din lume. Majoritatea modelelor de lux apărute pe piaţă au fost şi în garajul lui, iar cele mai tari 20 dintre acestea le puteți vedea aici.

ADVERTISEMENT

Un lucru asemănător a făcut și Gigi Becali la nunat fiicei sale Teodora. Latifundiarul din Pipera a aliniat toți bucătarii și toți ospătarii și a început să împartă bani cu nemiluita. Becali nu s-a uitat o clipă la portofel și a oferit ”tipsuri” de peste 20.000 de euro.