Sporturi

Floyd Mayweather, imagini șocante în plină pandemie de la petrecerea la care a participat pugilistul american

25.05.2020 | 18:54
Floyd Mayweather imagini socante in plina pandemie de la petrecerea la care a participat pugilistul american
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather este unul dintre cei trei sportivi ai lumii, alături de Tiger Woods și Cristiano Ronaldo, care a depășit miliardul de dolari câștig în carierele lor. Fostul campion mondial la box este și un personaj extrem de activ pe rețelele de socializare.

Floyd Mayweather a participat la o petrecere în piscină

Imaginile postate de către fostul pugilist sunt mai mereu șocante și menite să reflecte imensa opulență a americanului. Care s-a fotografiat în repetate rânduri alături de munți de bani sau de obiecte de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Acum însă Mayweather ar putea avea probleme serioase cu legea, după ce a postat imagini care au produs stupoare și indignare pe contul său de socializare. Pentru că sunt imagini de la o petrecere la care nimănui nu i-a trecut prin cap să respecte regulile de distanțare.

A greșit postând imagini pe care apoi le-a șters

Floyd nu a ezitat să participe la o petrecere în piscină în Arizona, în mijlocul pandemiei, fără mască sau protecții, înconjurat de zeci de oameni. Mayweather a venit îmbrăcat într-un tricou al lui Scottie Pippen de la Chicago Bulls.

ADVERTISEMENT
Floyd Mayweather, imagini șocante în plină pandemie de la petrecerea la care a participat pugilistul american. Foto: Floyd Mayweather Instagram

Fostul boxer a postat încântat imagini și chiar un videoclip de la petrecere, dar după ce și-a dat seama de gafa făcută a decis că e mai sigur să le șteargă imediat.

Noaptea a continuat în discotecă

Nu a fost însă de ajuns, pentru că noaptea Mayweather nu a ales să doarmă, ci să meargă din nou să se distreze. De această dată într-o discotecă dintr-un club de noapte.

ADVERTISEMENT

Unde lucrurile au stat întocmai ca la piscină. O groază de oameni, nici vorbă de măști sau de distanțiere socială, dar de această dată Floyd nu a mai făcut greșeala să posteze vreo imagine.

Arizona, una dintre cele mai lovite zone din SUA de COVID 19

Interesant este că în Arizona s-au redeschis restaurantele, localurile, inclusiv cele de noapte, deși numărul infectărilor cu COVID este mare, numai în ultima zi înregistrându-se alte 400 de cazuri noi.

ADVERTISEMENT

În Arizona au fost infectați peste 16.000 de oameni, iar 800 au decedat, această regiune fiind una dintre cele mai afectate de pe teritoriul SUA, evident nu la nivelul New York, care deține tristul primat între orașele din State.

ADVERTISEMENT