Sporturi

Floyd Mayweather, încă o replică acidă pentru Conor McGregor. Ce i-a transmis după ce irlandezul și-a anunțat retragerea

09.06.2020 | 20:57
Floyd Mayweather inca o replica acida pentru Conor McGregor Ce ia transmis dupa ce irlandezul sia anuntat retragerea
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd Mayweather i-a oferit încă o replică acidă luptătorului Conor McGregor, după ce acesta și-a anunțat pentru a treia oară retragerea din activitatea sportivă.

Floyd Mayweather, încă o replică acidă pentru Conor McGregor

Luna trecută, într-un mesaj postat pe Twitter, Conor McGregor i-a promis lui Mike Tyson că își va lua revanșa în fața lui Floyd Mayweather, în cazul în care o a doua luptă va avea loc.

ADVERTISEMENT

Însă, Conor McGregor nu a mai așteptat ca o astfel de revanșă să fie negociată și și-a anunțat retragerea, gest care l-a înfuritat și mai tare pe Floyd Mayweather care i-a dat o replică pe măsură.

”Dacă nu greșesc, nu cumva i-ai spus lui Mike Tyson că o să mă bați dacă ne vom lupta a doua oară? Acum te retragi! Credeam că vrei să îl învingi pe cel mai bun. Ei bine, dacă decizi să te întorci, aștept să te pedepsesc din nou”, a fost replica lui Mayweather, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

McGregor este bănuit că retragerea este de fapt o strategie

Floyd Mayweather l-a învins deja prin KO Tehnic pe Conor McGregor în 2017, după un meci criticat de multă lume. În urma ”partidei” cu McGregor, Mayweather a încasat 300 de milioane de dolari.

Unul dintre cei mai bine cotaţi luptători din UFC, irlandezul Conor McGregor, şi-a anunţat retragerea din activitate. Nimic nu prevestea luarea unei asemenea decizii, mai ales că gândul lui McGregor părea a fi mereu la revanşa cu rusul Khabib Nurmagomedov.

ADVERTISEMENT

Însă, alții bănuiesc că aceasta devine o strategie a irlandezului, care în momentul mai puţin fast al carierei aruncă această veste, pentru ca apoi să îşi pregătească întoarcerea cu mult fast şi tam-tam şi să mute din nou interesul maxim în jurul său.

Irlandezul de 31 de ani, cu o poveste demnă de roman, este un star şi, drept urmare, este normal să aibă un stil de viaţă adecvat, presărat cu proprietăţi scumpe şi plăceri interzise oamenilor de rând.

ADVERTISEMENT

Irlandez adevărat, Conor McGregor nu putea să îşi părăsească ţara natală. Ideea unui cămin în Irlanda nu l-a părăsit niciodată şi, în 2019, şi-a cumpărat o vilă de 2,25 milioane de euro în Straffan, la 20 de kilometri vest de Dublin. Locuinţa de lux a aparţinut anterior unuia dintre fiii lui Albert Reynolds, fost prim-ministru al ţării.

ADVERTISEMENT