Sporturi

Floyd Mayweather încasează o sumă fabuloasă pentru lupta cu Logan Paul! Adversarul ia de 10 ori mai puțin

04.05.2021 | 14:19
Floyd Mayweather incaseaza o suma fabuloasa pentru lupta cu Logan Paul Adversarul ia de 10 ori mai putin
Pugilistul american Floyd Mayweather va încasa o sumă fabuloasă pentru lupta cu Logan Paul care va avea loc pe 6 iunie și se înscrie în seria de întâlniri în ring între sportivi și personalități de pe Internet. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd Mayweather va încasa o sumă fabuloasă pentru lupta cu Logan Paul care va avea loc pe 6 iunie și se înscrie în seria de întâlniri în ring între sportivi și personalități de pe Internet.

Logan Paul, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre cei mai apreciați oameni de pe YouTube și nu este un pugilist foarte experimentat. El are doar două meciuri la activ. A lupat contra vloggerului Olajide ”KSI” Olatunji, în fața căruia a înregistrat o înfrângere și un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

Logan Paul este fratele lui Jake Paul, cel care a făcut senzație la  gala în care a revenit Mike Tyson.

Sumă uriașă pentru Floyd Mayweather ca să lupte cu Logan Paul

Conform presei americane, Floyd Mayweather va câștia impresionanta sumă de 100.000.000 de dolari din lupta cu Logan Paul, jumătate din cât a scos după duelul cu Conor McGregor, dar ținând cont că adversarul nu este un nume cunoscut în lumea sportului banii sunt extrem de mulți.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Logan Paul va încasa cam de 10 ori mai puțin, urmând să primească în jur de 10.000.000 de dolari pentru acest meci de box, care se va desfășura pe durata a șase reprize de câte trei minute.

Lupta nu va conta pentru palmaresul lui Flooyd Mayweather, care este neînvins la profesioniști, altfel spus este o luptă doar pentru audiențe. În plus, cei doi au categorii de greutate diferite pe care trebuie să le facă. Mayweather trebuie să aibă maxim 72,5 kg, iar Logan nu mai mult de 86,2 kg.

ADVERTISEMENT

Logan Paul a șocat mediul online

În urmă cu mai bine de doi ani, viitorul adversar al lui Floyd Mayweather a fost sancționat de YouTube. Logan Paul a șocat mediul online în momentul în care a postat un videoclip cu un om atârnat de un copac, care își pusese capăt zilelor în ”Pădurea sinucigașilor” din Japonia. Paul a editat videoclipul și a inclus reacțiile sale din momentul în care a văzut cadavrul. El a pretins că a realizat acest vlog pentru a preveni sinuciderile.

Unul dintre cei mai mari luptători de box din istorie, Floyd Mayweather, a împlinit 44 de ani în data de 24 februarie și a decis să meargă în Insulele Caraibe alături de iubirea sa, pentru a celebra într-o manieră relaxantă. El a hrănit mai multe păsări flamingo, apărând pe plajele din Aruba îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți roz și cu o șapcă de aceeași culoare pe cap.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather a achiziționat recent patru genți de lux, în fapt niște poșetuțe de 35 de centimetri lungime, pentru care a achitat nu mai puțin de 80.000 de dolari. Pugilistul a fost convins de un amic să se prezinte urgent într-un magazin de lux, care comercializează produse marca Hermes Birkin, după ce i-a arătat acestuia câteva imagini cu accesoriile amintite.

ADVERTISEMENT