Sporturi

Floyd Mayweather, inspirație de campion. Cum a câștigat peste 13.000 de dolari la pariuri

18.10.2020 | 19:18
Floyd Mayweather, inspirație de campion. Cum a câștigat peste 13.000 de dolari la pariuri
Floyd Mayweather, inspirație de campion. Cum a câștigat peste 13.000 de dolari la pariuri. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather nu mai boxează, dar are o inspirație de campion. Fostul pugilist a reușit să facă un profit excelent după ce Teofimo Lopez a produs surpriza anului în boxul mondial.

Tânărul american l-a învins pe ucrainianul Vasyl Lomachenko în noaptea de sâmbătă spre duminică și a fost felicitat de toate numele grele ale boxului mondial.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather, a cărui pasiune pentru pariuri este una cunoscută, a mizat 6.500 de dolari pe victoria americanului și a făcut un profit de 13.650 de dolari!

Floyd Mayweather, inspirație de campion. A mizat pe o surpriză

Vasyl Lomachenko este considerat a fi cel mai tehnic boxer din lume și unul dintre cei mai înzestrați din istoria sportului. Ucrainianul era, în mod firesc, considerat marele favorit al luptei pe care a purtat-o contra americanului Teofimo Lopez.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, Lomachenko a fost învins de un pugilist mai tânăr cu nouă ani. Format în cartierul Brooklyn, din New York, Lopez l-a învins la puncte pe Lomachenko și l-a „deposedat” de centurile WBO și WBA Super. Lopez este și campion IBF la categoria ușoară.

Deși victoria americanului era cotată cu 3,1 la pariuri, Floyd Mayweather nu a ezitat să parieze pe victoria conaționalului său și a mizat o sumă imensă: 6.500 de dolari. Victoria lui Lopez i-a adus un profit de 13.650 de dolari și i-a reconfirmat supranumele de „Money”.

Victorie surprinzătoare. Cum au reacționat Mike Tyson și Manny Pacquiao

Deși a pariat o sumă impresionantă pe victoria lui Teofimo Lopez, Floyd Mayweather a fost surprins de victoria americanului și chiar a postat pe rețelele de socializare biletul victorios, alături de mesajul „un câștig subțirel”, anunță TalkSport.

ADVERTISEMENT

Și alte nume grele din istoria boxului au fost surprinse de succesul lui Lopez și au ținut să îl felicite prin intermediul rețelelor de socializare. „Felicitări, Teofimo Lopez, pentru o performanță care a fost, în mod incontestabil, grozavă”, a scris Manny Pacquiao pe Twitter.

Și Mike Tyson l-a felicitat pe câștigătorul meciului care a avut loc în dimineața zilei de duminică, 18 octombrie. „Brooklyn-ul și-a făcut cu siguranță simțită prezența în această seară. Lopez este, acum, omul de bătut. Încă un campion din Brooklyn!”, a și scris „Iron Mike”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri