Floyd Mayweather are lipici la bani. Vezi ce sumă a câştigat iar din pariuri

O vorbă înţeleaptă din bătrâni spune că ban la ban trage şi păduchele la păduche. I se potriveşte de minune în prima ei parte fostului campion al boxului profesionist, americanul Floyd...
03.10.2017 | 08:24
Floyd Mayweather are lipici la bani Vezi ce suma a castigat iar din pariuri

O vorbă înţeleaptă din bătrâni spune că ban la ban trage şi păduchele la păduche. I se potriveşte de minune în prima ei parte fostului campion al boxului profesionist, americanul Floyd Mayweather, care, face ce face, şi mai postează pe conturile sale de socializare un filmuleţ sau fotografii cu el înconjurat de munţi de dolari. Numai că în afara succeselor sale din ring Mayweather mai are o abilitate fantastică de a face profituri însemnate şi din pariuri.

Sunt nenumărate exemplele în care fostul pugilist apare în diverse ipostaze alături de câştigurile sale fabuloase, rezultate din inspiraţia sa de parior. Nu face niciodată acest lucru mizând pe sportul pe care l-a practicat, deşi ar fi poate cel mai în temă să ştie pe cine să meargă, excepţie făcând doar la ultimul său meci, cel supranumit al secolului, confruntarea cu luptătorul irlandez Connor McGregor, când a vrut să pună 400.000 de dolari pe propria sa victorie, dar nu a fost lăsat de agenţiile de pariuri!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Câştigurile la pariuri sunt ceva obişnuit pentru Floyd Mayweather

Câştigurile sale provin mai ales din fotbal american şi baseball şi foarte rar din baschet. E drept, mizează sume mari pe unul sau maxim două partide, nu mai mult şi, evident, în aceste condiţii, şansele sale să intre în posesia banilor sunt substanţiale. Ultima ispravă a reuşit-o zilele trecute. A ales un meci din NCAA, campionatul universitar de fotbal american, Hawaii – Colorado States, scor 21-51.

A mizat 50.000 de dolari pe succesul celor din Colorado şi a câştigat 95.000 de dolari, un profit de 45.000 de dolari! Un pariu curajos, chiar şi pentru un miliardar precum Mayweather. pentru că echipa din Colorado nu era favorită în acest meci, având o cotă de 1,90! După ce şi-a ridicat banii fostul sportiv, acum în etate de 40 de ani, s-a dus să se relaxeze la o mişcare cu patine pe rotile.