Sporturi

Floyd Mayweather, reacție de fair-play după ce l-a distrus pe Nasukawa! ”E un mare campion”

31.12.2018 | 20:29
Floyd Mayweather reactie de fairplay dupa ce la distrus pe Nasukawa E un mare campion

Pugilistul Floyd Mayweather a avut o reacție de fair-play după ce l-a distrus pe Tenshin Nasukawa într-un meci demostrativ la Saitama. Americanul și-a lăudat adversarul, deși japonezul nu a rezistat decît două minute în ring înainte de a fi făcut KO.

”Vreau ca fanii din întreaga lume să-l susțină pe Tenshin, este un tip minunat și un mare campion. Totul a fost despre divertisment, am avut parte de multă distracție. Organizatorii au vrut ca acest meci să aibă loc în Japonia, așa că am răspuns pozitiv”, a declarat pugilistul american la finalul luptei.

Momentul în care Floyd Mayweather l-a făcut KO pe Tenshin Nasukawa
Momentul în care Floyd Mayweather l-a făcut KO pe Tenshin Nasukawa

Floyd Mayweather, reacție de fair-play după ce l-a distrus pe Nasukawa: ”Este un luptător dat dracu”

După ce l-a umilit practic pe japonezul Tenshin Nasukawa, Floyd Mayweather a avut o reacție plină de fair-play: ”Sunt încă neînvins, la fel și Tenshin, pentru că această luptă a fost una demonstrativă. Tenshin este un adevărat campion și un luptător dat dracu. Încă sunt retras din activitate și nu mă gândesc să revin în box. Am venit aici pentru divertisment și pentru oamenii din Japonia”.

Într-o gală ce a avut loc la Saitama, Floyd Mayweather l-a învins prin KO în prima repriză pe Tenshin Nasukawa, specialist în kickboxing, Muay Thai și karate. Sportivul japonez a rezistat doar două minute în ring, interval în care a fost trimis de trei ori la podea de celebrul pugilist american.Ajuns la 41 de ani, Mayweather nu mai urcase în ring din august 2017, atunci când l-a învins pe irlandezul Conor McGregor.

Floyd Mayweather a întârziat câteva ore la gala de la Saitama, el plecând la cumpărături și uitând să se prezinte pentru meci. Organizatorii au amânat începerea galei cu două ore și au fost chiar pe punctul de o anula definitiv.