Sporturi

Floyd Mayweather revine în ring! S-ar bate cu McGregor şi Nurmagomedov în aceeaşi zi!

22.02.2020 | 20:58
Floyd Mayweather revine in ring Sar bate cu McGregor si Nurmagomedov in aceeasi zi
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd „Money” Mayweather vrea să revină în ring şi să se bată în aceeași zi cu Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov, doi dintre cei mai buni luptători de arte marțiale mixte. Unchiul lui Mayweather confirmă faptul că fostul sportiv revine în ring și sunt negocieri pentru o luptă împotriva „duo”-ului din UFC.

Floyd Mayweather e gata să se bată contra „coloșilor” din MMA: Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov

Unchiul lui Floyd, Jeff Mayweather precizează că sunt discuții ca revenirea în ring a americanului să fie însoțită de două lupte, ambele fiind în aceeași zi, împotriva lui McGregor și Khabib Nurmagomedov.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție a lui „Money” Mayweather în ringul de box a fost în anul 2017, atunci când a luptat contra lui Conor McGregor. Meciul s-a terminat cu victoria lui Mayweather, scor 87-83, 89-82, 89-81.

„Floyd vorbește despre posibilitatea unei lupte cu McGregor și Khabib în aceeași zi. Se poate realiza foarte ușor. Deja au fost discuții cu Floyd și Dana White, președintele UFC, despre această înțelegere”, a declarat unchiul lui Mayweather pentru VegasInsider.com

ADVERTISEMENT

Jeff Mayweather este de părere că nepotul său va ieși învingător din lupta cu cei doi: „Floyd nu mai este în topul sportului său acum, dar îi va bate pe amândoi, unul pe timp de zi, unul pe timp de noapte. Nu contează, nu vor avea nicio șansă. Este simplu pentru el”.

Mayweather este deschis ideii unui „rematch” cu McGregor

Pugilistul american Floyd Mayweather a spus că este deschis ideii de a se lupta din nou cu Conor McGregor după 3 ani de la ultima confruntare dintre cei doi, dar a completat și cu lupta împotriva lui Khabib Nurmagomedov, rivalul lui McGregor. Fostul campion a vorbit și despre prețul pentru lupta sa de revenire în box.

ADVERTISEMENT

„Am discutat deja să mă bat cu Khabib și McGregor în aceeași zi. Khabib pe timp de zi, iar McGregor la noapte. Plătești pentru bilet, probabil 250 de dolari și vezi ambele lupte”, spune Mayweather.

Palmaresul lui Mayweather este impresionant, având 50 de victorii din 50 de lupte disputate, dintre care 27 câștigate prin KO. De cealală parte însă, irlandezul Conor McGregor are la activ 22 de victorii din 26 de meciuri în UFC, cu 19 câștigate prin KO, iar rusul Khabib are 32 de victorii din 32 de meciuri, cu 0 înfrângeri și 8 lupte câștigate prin KO.

ADVERTISEMENT
  • 42 de ani are Floyd Mayweather
  • 31 de ani au Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov