Sporturi

Floyd Mayweather revine în ring! Va lupta pe “Superarena” din Japonia, pe 31 decembrie

05.11.2018 | 10:13
Floyd Mayweather revine in ring Va lupta pe Superarena din Japonia pe 31 decembrie
ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a anunțat retragerea în trei rânduri, Floyd Mayweather revine în ring! Pugilistul american a anunțat că a semnat un contract cu promoția japoneză RIZIN pentru o luptă care va avea loc pe “Superarena” din Saitama, Japonia, în ultima zi a anului 2018. Mayweather se va bate cu Tenshin Nasukawa, superstarul japonez din kickbox și MMA, însă până la ora transmiterii știrii nu au fost anunțate regulile după care se va desfășura lupta dintre cei doi sportivi.

“Pot să concurez pe regulament de lupte, puțin, și pot să o fac pe reguli de box mult mai mult. Vom vedea. Pot să fac orice, dacă îmi fixez mintea să o facă. Despre categorie și regulament, vom mai discuta. Oferim oamenilor ceva ce nu au mai văzut”, a declarat Floyd Mayweather, care la vârsta de 41 de ani este campion mondial la 5 categorii de greutate. Pugilistul nu a mai luptat până acum după regulile din artele marțiale mixte sau kickbox.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather și-a anunțat întoarcerea în ring. Luptă cu Tenshin Nasukawa pe “Superarena” din Japonia

La doar 20 de ani, Tenshin Nasukawa este considerat cel mai talentat boxer din Japonia. Are 27 de victorii, 21 dintre acestea fiind obținute prin KO. Nasukawa are și 4 victorii în MMA și a început să fie cunoscut după ce i-a învins pe mult mai celebrii Amnat Ruenroeng și Wanchalong PK Saenchai. În ultimul meci, l-a învins la puncte pe Kyoji Horiguchi. De partea cealaltă, Mayweather a luptat ultima oară împotriva lui Conor McGregor, pe care l-a învins prin KO.

“Chiar și eu sunt puțin surprins. Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut și aș vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi”, a spus Nasukawa după ce a fost anunțată lupta cu Mayweather.

ADVERTISEMENT