Sporturi

Floyd Mayweather s-a pozat cu banii câștigați în Japonia! Cu ce mașină a plecat americanul. Foto

02.01.2019 | 18:06
Floyd Mayweather sa pozat cu banii castigati in Japonia Cu ce masina a plecat americanul Foto

Pugilistul Floyd Mayweather s-a pozat cu banii câștigați în gala ce a avut loc în Japonia la sfârșitul anului 2018. Americanul a încasat nouă milioane de dolari după ce l-a învins pe japonezul Tenshin Nasukawa într-un meci de box demostrativ disputat la Saitama.

Partida a fost programată pe durata a trei reprize de câte trei minute fiecare, dar Floyd Mayweather a reușit să încheie lupta după doar două minute. Japonezul Tenshin Nasukawan a fost trimis la podea în trei rânduri, iar ultima dată nu s-a mai putut ridica.

Floyd Mayweather s-a pozat cu banii câștigați în Japonia

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat poze în care Floyd Mayweather își expune banii câștigați pentru apariția în evenimentul din Țara Soarelui Răsare. Pugilistul american a fost plătit în yeni japonezi pe care i-a aruncat în automobilul său, un luxos Rolls Royce.

Floyd Mayweather a aruncat banii câștigați în Japonia pe bancheta automobilului său Rolls Royce
Floyd Mayweather a aruncat banii câștigați în Japonia pe bancheta automobilului său Rolls Royce

Organizatorii galei de la Saitama au trecut prin momente de panică atunci când Floyd Mayweather a plecat la cumpărături și nu s-a mai întors pentru lupta cu japonezul Tenshin Nasukawa. Evenimentul a fost întârziat cu două ore, iar în cele din urmă americanul a ajuns la sală spre bucuria zecilor de mii de fani prezenți în tribune.

La finalul meciului câștigat extrem de lejer, Floyd Mayweather l-a lăudat pe oponentul său: Vreau ca fanii din întreaga lume să-l susțină pe Tenshin, este un tip minunat și un mare campion. Totul a fost despre divertisment, am avut parte de multă distracție. Sunt încă neînvins, la fel și Tenshin, pentru că această luptă a fost una demonstrativă. Tenshin este un adevărat campion și un luptător dat dracu”. Lupta nu l-a impresionat pe irlandezul Conor McGregor, care fusese învins de american în august 2017. Luptătorul de UFC i-a transmis un mesaj ironic marelui său rival.