Sporturi

Floyd Mayweather se întoarce în ring pentru o sumă colosală. 600 de milioane de dolari pentru două bătăi cu McGregor și Nurmagomedov

05.03.2020 | 20:26
Floyd Mayweather se intoarce in ring pentru o suma colosala 600 de milioane de dolari pentru doua batai cu McGregor si Nurmagomedov
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather vrea să revină în ring, după ce și-a anunțat retragerea în 2019. Nu în orice condiții, ci pentru două meciuri de lux, pentru care a cerut 600 de milioane de dolari.

Mayweather cere 600 de milioane de dolari pentru două meciuri

Sănătatea mea e mai presus de bani, brava Mayweather anul trecut. Un gest de de înțeles, în condițiile în care boxerul a câștigat în carieră aproape 1 miliard de dolari.

ADVERTISEMENT

Doar că, probabil impulsionat și de prietenul 50 Cent, care a declarat public că Mayweather ar fi falit, sportivul e decis să revină în ring contra lui Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov.

Doi atleți faimoși pentru luptele din UFC, care n-ar spune „nu” unui meci de box clasic, pentru prețul corect.

ADVERTISEMENT

Cel puțin din punctul de vedere al lui Mayweather, prețul corect ar fi 600 de milioane de dolari, pentru un „pachet” de meciuri cu cei doi luptători UFC, potrivit Daily Mail. 

Mayweather (43 de ani) l-a învins deja prin KO Tehnic pe McGregor în 2017, după un meci criticat de multă lume. În urma „partidei” cu McGregor, Mayweather a încasat 300 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Între timp, „Money” Mayweather se plimbă prin Anglia, unde semnează autografe și se pozează cu fanii. Nu oricum, ci la volanul unui Rolls Royce Phantom la care se adaugă patru brățări de diamante, pentru a dovedi lumii că nu este falit, așa cum vorbesc „prietenii” săi.

Floyd Mayweather și-a obișnuit fanii cu stilul său excentric, prin care se laudă cu orice ocazie cu averea sa. Mai mult, boxerul se printre cei mai importanți sportivi care au existat vreodată.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție pentru o publicație americană, Mayweather s-a arătat dezamăgit de faptul că LeBron James a câștigat titlul de „atletul deceniului”. „Îl iubesc pe LeBron, dar când vorbim despre atletul deceniului, nu pot fi decât eu”, a bravat boxerul.

  • 1 miliard de dolari a câștigat Mayweather în carieră
  • 500 de milioane de dolari e averea lui Mayweather în prezent
ADVERTISEMENT