Sporturi

Floyd Mayweather și-a petrecut în Caraibe aniversarea de 44 de ani, alături de iubită. Foto

28.02.2021 | 18:03
Floyd Mayweather sia petrecut in Caraibe aniversarea de 44 de ani alaturi de iubita Foto
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather și-a atras o nouă poreclă din partea presei internaționale. „Pink Floyd” a ales să poarte pantaloni scurți roz în vacanța din Caraibe, acolo unde și-a sărbătorit aniversarea de 44 de ani alături de iubită.

De regulă, aniversările lui Mayweather sunt celebrate prin petreceri-monstru, cu zeci sau chiar sute de invitați, însă de această dată fostul pugilist s-a mulțumit cu o vacanță în Insulele Caraibe, alături de Anna Monroe, o stripperiță din Anglia.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a mers în Caraibe, Mayweather și-a petrecut aniversarea și în stilul clasic, cu o petrecere dată în Florida săptămâna trecută, la care au participat nume importante precum rapperul Rick Ross.

Floyd Mayweather și-a petrecut în Caraibe aniversarea de 44 de ani. A pozat printre flamingo, în pantaloni scurți roz

Unul dintre cei mai mari luptători de box din istorie, Floyd Mayweather, a împlinit 44 de ani în data de 24 februarie și a decis să meargă în Insulele Caraibe alături de iubirea sa, pentru a celebra într-o manieră relaxantă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Mayweather a hrănit mai multe păsări flamingo, apărând pe plajele din Aruba îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți roz și cu o șapcă de aceeași culoare pe cap. Mayweather și iubita sa, Anna Monroe, s-au relaxat sub razele soarelui caraibean.

Relația dintre Floyd Mayweather și Anna Monroe, cea care este stripperița principală de la clubul de noapte al fostului pugilist, a fost oficializată odată cu trecerea în anul 2021. Și iubita lui Mayweather a postat o imagine de la plajă.

ADVERTISEMENT

Petrecere-monstru în Florida: „Ea e prințesa mea!”

Cu puțin timp înainte de a pleca în Aruba pentru a-și celebra trecerea calendaristică la vârsta de 44 de ani, Mayweather și-a tratat prietenii cu o petrecere fabuloasă în Florida.

Nu s-a ținut cont de distanțare socială și nici de alte restricții, iar totul a fost condimentat cu prezența unor modele îmbrăcate extrem de provocator. Mayweather a sosit la petrecere într-un Bugatti evaluat la 2 milioane de dolari!

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Tot la petrecerea din Miami, Mayweather a prezentat-o pe Anna Monroe drept noua sa iubită. „Ea este prințesa mea”, le-a transmis fostul pugilist celor invitați la show-ul său, conform The Sun.

ADVERTISEMENT