Sporturi

Floyd Mayweather şochează din nou: a aruncat cu bani peste tot într-un local de striptease

02.09.2018 | 20:21
Mayweather a cheltuit 50.000 de dolari într-un local de striptease. Banii au rămas lipiţi şi pe tavan

Fostul campion mondial la box, americanul Floyd Mayweather, şochează din nou, după ultima ispravă la care a fost protagonist într-un club de striptease din Los Angeles. Mayweather este recunoscut pentru extravaganţele sale în legătură cu sumele uriaşe de bani pe care obişnuieşte să le aibă asupra sa atunci când merge să se distreze undeva. Niciodată fostul pugilist nu pleacă având în genţi sume mai mici de 50.000 de euro, de multe ori depăşind cu mult această ştachetă.

La ultima escapadă, cea derulată într-un club de striptease din Los Angeles, Mayweather a început să arunce cu sutele de dolari înspre dansatoare şi nu s-a lăsat până nu a făcut acest lucru cu nu mai puţin de 50.000 de dolari! A fost o seară de pomină pentru toţi cei aflaţi în bar şi pentru personal, evident şi pentru dansatoare, pentru că peste tot se găseau banii aruncaţi de fostul boxer. O asemenea sumă uriaşă nu se mai întâlnise vreodată să fie cheltuită cu atâta nonşalanţă în barul cu pricina, mai ales în condiţiile în care Mayweather nu a beneficiat de vreun serviciu anume nici din partea fetelor care prestau. Pur şi simplu aşa face fostul sportiv, aruncă efectiv cu banii în stânga şi în dreapta, după cum se nimereşte.

Mayweather a aruncat cu bani într-un local de striptease. 5000 de dolari pentru o sticlă de coniac

Înainte de a fi ajuns la localul de striptease Mayweather şi prietenii care l-au însoţit au fost să ia masa la un restaurant de lux, unde o sticlă de coniac valorează nu mai puţin de 5000 de dolari. Au fost consumate două, ambele numai de către tovarăşii din anturajul lui Floyd, acesta fiind recunoscut pentru faptul că nu pune picătură de alcool pe limbă.

50.000 de dolari cheltuiţi într-un local de striptease. A aruncat cu banii peste tot. Imagine cu fostul boxer înconjurat de miunţi de bani
Floyd Mayweather, 50.000 de dolari cheltuiţi într-un local de striptease. A aruncat cu banii peste tot

Reporterii de la un post de televiziune din Los Angeles au mers a doua zi la localul de striptease, unde au aflat din partea personalului că banii aruncaţi de Mayweather se mai găseau încă peste tot, mulţi fiind luaţi chiar de pe tavanul localului sau din aerisiri, unde i-a aşezat curentul. Aşa încât pentru personal a fost o seară unică în viaţă, pentru că efectiv s-au îmbogăţit de pe urma filantropului boxer, sumele recuperate de angajaţii localului fiind de ordinul miilor de dolari!

A câştigat foarte mulţi bani şi din pariuri pe alte sporturi

Mayweather este recunoscut şi pentru faptul că obişnuieşte să parieze sume uriaşe de bani pe diferite evenimente din sporturile americane, în special din sporturile de echipă. Şi cum ban la ban trage, fostul boxer a câştigat sume fantastice din pariurile puse, dovedind că are cunoştinţe temeinice şi în acest domeniu. Este de notorietate o imagine din avionul privat al lui Floyd în care acesta apare numărându-şi teancurile de bani câştigate din pariurile puse pe nişte meciuri din campionatul NBA, câştigul fiind de 300.000 de dolari. Fostului pugilist îi place enorm să epateze cu averea sa, el postând numeroase imagini în care apare în preajma munţilor de bani. Totodată cheltuieşte fără să clipească orice sumă pentru a-şi îndeplini o plăcere, printre acestea numărându-se şi automobilele de lux. Garajul său este o colecţie absolut impresionantă din cele mai luxoase modele existente în lume. Însă foarte multe dintre aceste maşini nu au fost folosite, ci doar stau în garaj.

Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”