Sport

Floyd Mayweather va lupta din nou împotriva lui Conor McGregor. Cifrele amețitoare ale revanșei de 1 miliard de dolari: „E incredibil așa ceva!”

Floyd Mayweather i-a acordat revanșa lui Conor McGregor după cinci ani de zile, iar cele două staruri revin în ring și se vor lupta pentru un miliard de dolari!
26.06.2022 | 20:52
Floyd Mayweather va lupta din nou impotriva lui Conor McGregor Cifrele ametitoare ale revansei de 1 miliard de dolari E incredibil asa ceva
Floyd Mayweather și Conor McGregor se vor lupta din nou după 5 ani. Sursă foto: AIR Highlights
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather revine în ring în luna septembrie, iar americanul i-a acordat revanșa lui Conor McGregor, lucru așteptat de o întreagă planetă.

Meciul secolului între Floyd Mayweather și Conor McGregor

Presa britanică a făcut marele anunț, iar Conor McGregor a avut prima reacție pe pagina lui oficială de Instagram, unde a postat un mesaj scurt: „Accept!”.

ADVERTISEMENT
Conor McGregor a acceptat să lupte din nou cu Floyd Mayweather
Conor McGregor a acceptat să lupte din nou cu Floyd Mayweather.

Meciul va atrage din nou sume amețitoarea din drepturile TV și publicitate, iar bursa celor doi va fi de un miliard de euro, dintre care o mare parte vor merge bineînțeles către Floyd Mayweather.

Această rețetă financiară uriașă i-a dat pe spate până și pe jurnaliștii britanici, care au caracterizat-o drept „incredibilă”.

ADVERTISEMENT

Prima luptă dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor a generat 550 de milioane de dolari

Floyd Mayweather l-a învins fără drept de apel pe Conor McGregor, însă ambii au avut de câștigat sume fabuloase de pe urma acestei confruntări.

Partida de la Las Vegas a costat 550 de milioane de dolari. Conor McGregor a plecat cu 30 de milioane de dolari, în timp ce Floyd Mayweather a încasat nu mai puțin de 100 de milioane de dolari, fără alte bonusuri!

ADVERTISEMENT

Potrivit Forbes, Floyd „Money” Mayweather a încasat în total la acel meci suma incredibilă de 270 de milioane de euro. Conor McGregor a plecat acasă „doar” cu 85 de milioane de euro.

Locație surpriză pentru marele meci dintre Mayweather și McGregor

Revanșa Mayweather – McGregor ar putea avea loc într-o țară arabă conform Fight Hype, iar cei doi sportivi poartă în acest moment negocieri cu privire la data și locul de disputare a marelui meci.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather va ieși din nou în câștig indiferent de deznodământul final și conform aceleiași surse își va asigura un cec de 9 cifre”, în urma acestui meci.

După meciul din urmă cu cinci ani Mayweather (45 de ani) a mai urcat doar de două ori în ring pentru două lupte demonstrative. McGregor nu a mai luptat din iulie 2021, când și-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier din UFC. Mayweather și-a anunțat retragerea oficială chiar după acel meci cu irlandezul.

Luptătorul american are o avere estimată la 750 de milioane de euro. A fost campion mondial la 5 categorii diferite și rămâne neînvins în 50 de meciuri, în care a învins 23 de campioni mondiali.

ADVERTISEMENT