Sporturi

Meciul de 1 miliard! Mayweather intră în cuşcă şi îi acordă revanşa lui McGregor

Debutul lui Mayweather în Octagon ar putea avea loc pe finalul acestui an sau, cel mai târziu, la începutul lui 2019.
16.03.2018 | 14:55
Meciul de 1 miliard Mayweather intra in cusca si ii acorda revansa lui McGregor

Floyd Mayweather a şocat întreaga planetă! Campionul mondial la box va lupta în cuşcă, iar primul sportiv provocat este chiar Conor McGregor, irlandezul pe care l-a făcut knockout out în toamna anului trecut, dar pe reguli de box! Mayweather, ajuns la 41 de ani, a intrat într-un program special de antrenament. Se va pregăti cu campionul mondial la categoria semimijlocie, Tyron Woodley, un american foarte dur şi cu o tehnică impecabilă, o adevărată fiară în luptele în cuşcă. Campionul şi-a făcut o scurtă evaluare despre cum se descurcă în cuşcă.

„Pot să lupt la sol. Tehnica mea nu e chiar atât de rea. Pe o scară de la 1 la 10, mi-aş acorda un 7. Putem să ajungem la 9. Desigur, tehnica mea de braţ, pe o scară de la 1 la 10, e de 100. Loviturile de picior, pe o scară de la 1 la 10, e probabil la 4. Trebuie să mai punem câteva lucruri la punct pentru a ajunge la nivelul următor. Am nevoie de ceva mai mult timp pentru antrenamente, probabil între şase şi opt luni. Vrem să fim siguri că lucrurile se vor derula aşa cum trebuie”, a subliniat Mayweather”, a spus Mayweather.

Floyd Mayweather va lupta în cuşcă anul acesta

Dacă antrenamentele vor decurge bine, debutul lui Mayweather în Octagon ar putea avea loc pe finalul acestui an sau, cel mai târziu, la începutul lui 2019. După ce l-a învins prin knock out tehnic pe McGregor, în august 2017, Mayweather s-a retras cu un palmares perfect în boxul profesionist, 50 de victorii, dintre care 27 obţinuite înainte de limită şi nicio înfrângere. Conor McGregor, în vârstă de 29 de ani, este singurul din lume care a fost simultan campion mondial la două categorii de greutate. În artele marţiale mixte, irlandezul are în palmares 21 de victorii, dintre care 18 obţinute înainte de limită şi trei înfrângeri. Casele de pariuri îl dau deja favorit pe irlandez, cu o cotă de 1,11, iar victoria americanului are cota 6!