Premier League

Floyd Mayweather vrea să o cumpere pe Newcastle: „E o echipă incredibilă!”

09.03.2020 | 17:19
Floyd Mayweather vrea sa o cumpere pe Newcastle E o echipa incredibila
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather și-a petrecut weekend-ul în Anglia și și-a exprimat dorința de a o cumpăra pe Newcastle, formație de pe locul 13 din Premier League.

Floyd Mayweather vrea să o cumpere pe Newcastle

Floyd Mayweather vrea să o cumpere pe Newcastle, iar celebrul pugilist american a vorbit cu fanii săi despre posibilitatea de a prelua echipa de la Mike Ashley: „În SUA noi îi spunem soccer, dar Newcastle este o echipă de fotbal incredibilă”.

ADVERTISEMENT

„Dacă lumea vrea ca eu să cumpăr Newcastle, doar trebuie să mă anunțe!”, a mai spus Floyd Mayweather.

Fanii lui Newcastle nu sunt mulțumiți cu Mike Ashley

De-a lungul timpului, fanii lui Newcastle nu au avut o relație foarte bună cu Mike Ashley, patronul echipei, pe care l-au acuzat de multe ori că nu investește bani în echipă și îi păstrează pentru el și afacerile sale.

ADVERTISEMENT

Mike Ashley a avut mai multe tentative de a vinde echipa, dar de fiecare dată s-a răzgândit și a rămas la clubul pe care îl deține.

Drept răspuns la acuzațiile fanilor privind lipsa investițiilor în fotbaliști, Mike Ashley a hotărât să-l transfere pe brazilianul Joelinton de la Hoffenheim, pentru 44.000.000 de euro, ceea ce reprezintă recordul lui Newcastle.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Joelinton nu a confirmat și a înscris doar un gol în 29 de meciuri în actualul sezon de Premier League.

Între timp, la echipa lui Mike Ashley jucătorii nu au voie să-și dea mâna, măsura fiind luată de Steve Bruce împotriva coronavirusului, antrenorul echipei: „Ritualul nostru era să ne strângem mâinile în fiecare zi, dar ne-am oprit să facem asta, după ce doctorul ne-a informat în legătură cu coronavirusul, de care trebuie să avem grijă.

ADVERTISEMENT

Avem un medic excepțional aici și ne ține informați mereu. Suntem atenți la acest subiect și sperăm ca virusul să nu se propage în toată țara.

Și în preajma Crăciunului a fost un virus, de care am avut grijă, iar acum trebuie să facem același lucru și să respectăm toate regulile de igienă”, a spus tehnicianul lui Newcastle.

  • 307.830.000 de euro valoarea întregului lot al lui Newcastle, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT