Fotbal intern

GALERIE FOTO. Unde stă Milan în Oltenia! Cum arată hotelul de LUX

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la AC Milan în turul trei preliminar al Ligii Europa. Prima manşă se va disputa la Severin, pe 27 iulie, de la ora 21:00, însă italienii vor petrece...
22.07.2017 | 00:04
GALERIE FOTO Unde sta Milan in Oltenia Cum arata hotelul de LUX

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la AC Milan în turul trei preliminar al Ligii Europa. Prima manşă se va disputa la Severin, pe 27 iulie, de la ora 21:00, însă italienii vor petrece o noapte în Craiova, acolo unde au luat cazare la un hotel de patru stele.

Milanezii au ales un hotel luxos din centrul oraşului, acolo unde costul unei camere depăşeşte suma de 500 de euro. Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu mâncăruri tradiţionale româneşti, dar vor primi şi preparate internaţionale, pentru a le satisface dorinţele tuturor delegaţiei lui Milan. Hotelul în care italienii au ales să se cazeze este cotat la nota 9,4 de site-urile de specialitate.

Milan – Craiova. Ce program au italienii

“Diavolii” şi-au anunţat programul pentru zilele pe care le vor petrece în România. Delegaţia lui AC Milan va ateriza în Craiova în cursul zilei de miercuri, după care se va caza la hotelul de lux din Craiova. În dimineaţa meciului, de la ora 7:30, italienii vor pleca spre Severin, acolo unde de la ora 21:00 se va disputa meciul.

Miercuri, 26 iulie:

ora 15:00: AC Milan va ateriza la Craiova
ora 16:00: cazare la hotelul Golden House
ora 19:00: antrenorul Vincenzo Montella va susţine conferinţa de presă la Hotelul Ramada

Joi, 27 iulie

ora 07:30: delegaţia italienilor va pleca la Turnu Severin
ora 11:30: e programat un antrenament.
ora 04:00: italienii vor pleca din Craiova spre Milano

Milan - Craiova. Unde se cazeaza italienii pentru meciul de la Severin (3)

A doua manşă se va disputa pe 3 august, la Milano.