Life

Jocurile foamei la Survivor România. Cum s-a sucit Relu Pănescu după ce a promis că se va răzbuna pe Războinici

Au început jocurile foamei la Survivor România! După ce s-a aflat că Războinicii nu i-au trimis mâncare lui Relu Pănescu, Faimoșii s-au plâns că CRBL a primit prea multă!
22.02.2022 | 20:15
Jocurile foamei la Survivor Romania Cum sa sucit Relu Panescu dupa ce a promis ca se va razbuna pe Razboinici
Relu Pănescu, de la ură la iubire față de echipa sa de la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Foamea își spune tot mai mult cuvântul în competiția Survivor România de la PRO TV. Faptul că Războinicii nu i-au trimis mâncare lui Relu Pănescu a șocat pe toată lumea.

Cei din echipa albastră s-au justificat spunând că a fost vorba despre o neînțelegere și că niciodată nu ar fi intenționat să îl lase pe acesta flămând pe insula exilului.

ADVERTISEMENT

Argumentele oferite de Elena Matei și Ștefania Ștefan, cele care au luat cel mai mult cuvântul la consiliu nu au fost suficiente pentru Relu.

Relu Pănescu de la Survivor România, de la declarații belicoase la mulțumiri și susținere pentru Războinici

Concurentul a promis răzbunare. Relu a spus că nu va mai fi la fel cu coechipierii săi, însă a doua zi, după ce i-a venit porția de mâncare, s-a sucit și le-a mulțumit tuturor.

ADVERTISEMENT

„Ziceam, bă, vine. O să vină cineva. M-ați lăsat de izbeliște. Și noi zicem că facem strategii la joc. 

Voi fi acel Relu care va lăsa diplomația în cui și mă voi comporta specific lor”, a amenințat Relu Pănescu.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, imediat după consiliul de nominalizări, a sosit un nou pachet pentru cei doi concurenți aflați în exil. CRBL a primit din nou mâncare, în schimb ce cutia lui Relu a fost goală.

Războinicul s-a înfuriat văzând că se întâmplă din nou același lucru, dar CRBL l-a calmat. Cântărețul a zis că în cel mai probabil caz, pachetul venit acum s-a făcut înainte de consiliu. Lucru care s-a adeverit, căci ulterior Relu a primit și mâncarea restantă.

ADVERTISEMENT

„Cutia mea era goală, din nou. Indiferent ce aș vorbi, ce aș face, pe ei nu îi interesează deloc de mine”, a spus Relu înainte să-și primească hrana.

„Ei nu au realizat, bă, ești nebun? Când Războinicii declarau într-un glas comun: am fost naivi, că n-am știut cum să trimitem mâncarea… Da ce, suntem copii? Suntem adulți, iar partea asta umană e în natura noastră ca oameni”, a spus CRBL legat de situația lui Relu.

Alexandra Duli de la Războinici a avut câteva reproșuri de făcut la adresa lui Relu. Tânăra a acuzat faptul că el niciodată nu a mișcat un deget pe insulă, iar acum are numai pretenții: „Niciodată Relu nu și-a desfăcut un cocos, nu a făcut un cartof. De fiecare dată a zis faceți cum vreți”.

Faimoșii încep să îi scoată ochii lui CRBL pentru prea multă mâncare primită

După ce i-a venit mâncarea, Relu a mulțumit echipei, schimbat la 180 de grade de la dorințele sale de revanșă: „Mi-au dat lacrimile când am văzut mâncarea. Hai, Războinicii!”.

Nici CRBL nu este într-o situație tocmai plăcută. Deși ai lui s-au gândit la el, anumite persoane au început să vocifereze spunând că artistul a primit prea multă mâncare din partea lor.

TJ Miles și Rengle au fost cei care au declarat că CRBL nu merita să primească porțiile pe care le-au câștigat prin sudoarea lor la jocul de imunitate. Asta având în vedere că orezul și cartofii câștigați au fost doar pentru cei care au jucat.

 

 

ADVERTISEMENT