ADVERTISEMENT
News

Focar COVID-19 la o televiziune importantă din România. Ce se întâmplă cu emisia postului

Autor: Robert Cristea | 10.09.2020 | 15:54
Focar COVID-19 la o televiziune importantă din România. Ce se întâmplă cu emisia postului
Focar COVID-19 la o televiziune importantă din România. Ce se întâmplă cu emisia postului

Mai mulți angajați ai unui post de televiziune important din România s-au infectat cu COVID-19. Până acum este vorba de șase angajați de la Realitatea Plus, ale căror teste au ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

Persoanele infectate cu noul coronavirus lucrează în regia tehnică a postului de televiziune. Informația a fost confirmată de directorul Realitatea Plus, Roxana Băncuță, potrivit G4Media.ro.

Din cei șase angajați care s-au îmbolnăvit, unul singur are simptome și este internat la spitalul Matei Balș

ADVERTISEMENT

Șase angajați de la postul de televiziune Realitatea Plus au COVID-19

În ciuda unui posibil focar și a faptului ca virusul se transmite ușor, regia de emisie continuă să funcționeze, iar directorul susține că a aplicat toate măsurile necesare pentru o astfel de situație.

”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

ADVERTISEMENT

”Cei care au luat contact cu angajații pozitivi s-au testat, toată lumea are măști, dezinfectanți. Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a declarat directorul postului pentru G4Media.ro.

Roxana Băncuță a mai precizat că angajații DSP nu au răspuns la telefon. Astfel, conducerea Realitatea Plus nu a putut lua legătura cu Direcția de Sănătate Publică București care gestionează aceste situații.

ADVERTISEMENT

Un lucru e cert, dacă nu se aplică normele normale pentru stoparea răspândirii sunt șanse foarte mari ca virusul să infecteze mult mai multe persoane. România se confuntă de luni bune cu o rată mare de îmbolnăviri. Țara noastră a fost printre fruntașe în Europa, pe timpul verii, cu peste 1000 de infectări pe zi. Urmează clipe și mai grele anunță Nelu Tătaru.

  • ”Gripa sezonieră va șubrezi organismul. În contextul în care pregătim această toamnă avem acele 3 milioane de vaccinuri, iar din informațiile noastre sunt cumpărate deja 500.000 de vaccinuri. Recomandarea este să ne vaccinăm, mai ales cei care sunt în grupele de risc. Măcar să facem vaccinul pentru bolile pentru care putem”, a declarat ministrul Sănătății.
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!