ADVERTISEMENT
Fotbal international

Focar de coronavirus la Chelsea! Patru jucători s-au infectat cu COVID-19 şi s-au izolat

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.08.2020 | 11:21
Focar de coronavirus la Chelsea! Patru jucători s-au infectat cu COVID-19 şi s-au izolat
Focar de coronavirus la Chelsea! Patru jucători s-au infectat cu COVID-19 şi s-au izolat (sursă foto: hepta.ro)

Mount, Abraham, Pulisici și Tomori s-au infectat în vacanța din Grecia, dar Chelsea nu a spus dacă testele au ieșit pozitive, au respectat doar protocolul sanitar.

ADVERTISEMENT

Vacanțele petrecute în Grecia provoacă doar probleme pentru jucătorii importanții din campionatul Angliei în această vară. Harry Maguire s-a îmbătat și s-a bătut cu poliția, iar patru fotbaliști de la londonezi care au fost în Grecia au intrat direct în carantină la Londra.

Mason Mount, Tammy Abraham, Fikayo Tomori și Christian Pulisici au fost izolați de restul echipei, iar Chelsea a reînceput antrenamentele din weekendul trecut. Potrivit celor de la The Sun există temeri legate de apariția unui focar în cantonament.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă testele sunt pozitive sau negative

Clubul londonez a evitat să spună dacă testele pentru coronavirus făcute de cei patru au fost pozitive sau negative și a urmat doar recomandările sanitare guvernamentale privind izolarea persoanelor suspecte de o infectare.

The Sun este de părere că în mod cert sunt cazuri de coronavirus în echipa lui Frank Lampard. Abraham și Mount au fost chemați de selecționerul Angliei la echipa națională pentru jocurile din Liga Națiunilor și de aici precauția foarte mare.

ADVERTISEMENT

Potrivit protocolului destinația din Grecia nu este pe lista zonelor ”galbene”, dar oricine a intrat acolo în contact cu un pozitiv va trebui să stea în izolare cel puțin 7 zile.

Harry Maguire se consideră nevinovat

Chelsea joacă primul meci în noul sezon din campionatul de fotbal al Angliei contra celor de la  Brighton, pe 14 septembrie.

ADVERTISEMENT

Harry Maguire a scăpat pentru moment de cazier. Condamnarea de 21 de luni și 10 zile care a fost dată de tribunal a fost anulată de apelul făcut de avocații fotbalistului, iar dosarul se va lua de la zero la o instanță superioară din țara unde a avut loc incidentul, procesul poate dura 3 ani.

Fotbalistul nu acceptă să-și ceară iertare pentru că a bătut doi agenți , le-a adresat insulte și le-a oferit bani pentru a nu fi arestat și spune că este nevinovat și că doar a încercat să se apere. Sora sa Daisy ar fi fost drogată de doi albanezi, dar poliția nu s-a ocupat de caz.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!