ADVERTISEMENT
Fotbal international

Focar de coronavirus la naționala Italiei după meciurile din preliminariile CM 2022! Au fost depistate 27 de cazuri

Autor: Patrice Podina | 10.04.2021 | 17:19
Focar de coronavirus la naționala Italiei după meciurile din preliminariile CM 2022! Au fost depistate 27 de cazuri
Sursa foto: World Today News

Federația de fotbal din Italia este implicată într-un scandal de proporții după ce La Repubblica a dezvăluit că 27 de persoane din staff-ul Squadrei Azzurra sunt infectați cu Covid-19, după meciurile din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Publicația i-a nominalizat pe Bonucci, Verratti, Florenzi, Grifo, Cragno, Sirigu, Bernardeschi și Pessina, din rândul jucătorilor, la care se adaugă fizioterapeuți, conducători și chiar operatori TV.

Jurnaliștii din Peninsulă au mai anunțat că toți cei infectați cu noul cornavirus au fost plasați în carantină, imediat după ce lotul Italiei s-a întors în țară.

ADVERTISEMENT

Nicio anchetă epidemiologică după focarul de coronavirus de la naţionala Italiei

Publicația care a dezvăluit situația de la echipa națională a Italiei, La Repubblica, se întreabă cum este posibil ca oficialii Federației să nu ceară o anchetă epidemiologică, în situația de față.

Sursa menționată mai notează că nici un oficial al Federației italiene nu a verificat dacă s-au respectat protocoalele sanitare la meciurile pe care Squadra Azzurra le-a disputat în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

În ultima parte a lunii martie Italia a întâlnit pe rând, în cadrul grupei C a calificărilor la CM 2022, echipele naționale ale Irlandei de Nord, la Parma, Bulgariei și Lituaniei, în deplasare.

Daniele de Rossi, ultimul pe lista celor infectați

La Repubblica scrie că ultimul membru al staff-ului echipei naționale care a fost depistat pozitiv cu Covid-19 este secundul Daniele de Rossi.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al lui AS Roma este internat într-un spital din capitala Italiei cu pneumonie, dar starea lui este stabilă.

Conform sursei amintite jucătorii și staff-ul naționalei Italiei s-ar fi infectat în masă la Sofia, unde Squadra Azzurra a învins naționala Bulgariei, cu 2-0.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!