Sport

Alertă pentru Cristiano Ronaldo! La Manchester United e focar de COVID-19. Infectări și la Aston Villa

Continuă problemele la Manchester United în acest sezon. Noua echipă a lui Ralf Rangnick a fost lovită de un focar de coronavirus, iar următorul meci din Premier League, cu Brentford, e în pericol.
12.12.2021 | 19:40
Alerta pentru Cristiano Ronaldo La Manchester United e focar de COVID19 Infectari si la Aston Villa
ADVERTISEMENT
12-12-2021
17:40

Focar de COVID-19 și la Aston Villa

Manchester United nu e singurul club care a aflat că are un număr mare de infectări cu noul coronavirus. Un focar a apărut și la echipa lui Steven Gerrard, Aston Villa. Fosta campioană a Europei a primit mai multe teste pozitive după meciul pierdut cu Liverpool, scor 0-1.

La aflarea veștilor, Gerrard a fost nevoit să anuleze antrenamentul de duminică de la baza Bodymoor Heath. La fel ca Man United, Villa are și ea meci marți, cu Norwich, în deplasare, care, foarte probabil, nu va fi amânat.

Ralf Rangnick a debutat excelent pe banca lui Manchester United. Interimarul manager neamț a obținut două victorii în Premier League, ambele câștigate la limită, scor 1-0, atât cu Crystal Palace, cât și cu Norwich.

Ca urmare a acestor rezultate, vicecampioana Angliei este pe locul 5 în clasament, cu 27 de puncte, unul mai puțin decât West Ham, ultima formație din top 4.

ADVERTISEMENT

Planurile lui Rangnick ar putea fi date însă total peste cap. Echipa sa tocmai a fost lovită de un focar de coronavirus.

Manchester United, lovită de un focar de COVID-19

The Athletic anunță că șefii lui Manchester United au anunțat deja conducerea Premier League că anumiți jucători și câțiva membri ai staff-ului tehnic au fost infectați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Diavolii roșii” ar trebui să joace marți, 14 decembrie, în etapa a 17-a din Premier League, pe terenul lui Brentford.

Cum vestea că echipa lui Rangnick a fost lovită de cazuri de COVID-19 a venit cu doar două zile înaintea partidei cu Brentford, aceasta ar putea să nu fie amânată, iar Manchester United va trebui să se descurce cu ce are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Antrenorul german trebuia să conducă un antrenament duminică, 12 decembrie, dar ședința de pregătire nu s-a mai putut desfășura conform planului din cauza focarului apărut la baza de la Carrington.

Super vedetele lui Manchester United au făcut doar antrenamente individuale, în aer liber, fără ca fotbaliștii să ia contact unul cu celălalt. Toti cei care au fost testați pozitiv au fost trimiși acasă și băgați în carantină.

ADVERTISEMENT

Vestea că Man United e lovită de un focar de COVID-19 a venit al doar o zi distanță după ce West Brom, locul 3 în Championship, a aflat că se confruntă cu același gen de problemă înaintea duelului cu Reading.

Tottenham, consecințe grave din cauza unui focar de coronavirus

Manchester United nu e singura echipă de top din Premier League care suferă din cauza coronavirusului. Tottenham a fost lovită de un focar înaintea meciurilor cu Rennes și Brighton.

Cele două jocuri au fost amânate, dar londonezii au mari probleme în Conference League. Presa din Marea Britanie anunță cu UEFA va da meci pierdut la „masa verde” și Spurs va fi astfel eliminată din cupele europene.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Brentford – Manchester United: 1,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT