News

Focșani, al treilea spital care ar putea avea conducere militară! Nelu Tătaru: ”Managerul este de negăsit”

Focsani al treilea spital care ar putea avea conducere militara Nelu Tataru Managerul este de negasit
ADVERTISEMENT

Unitatea medicală din Focșani ar putea să devină al treilea spital cu conducere militară! În plină pandemie de coronavirus, conducerea este de negăsit și situația a ajuns și la urechile noului ministru al Sănătății. Nelu Tătaru nu a ezitat o clipă și a transmis că se pregătește de o vizită acolo.

Focșani, al treilea spital care ar putea avea conducere militară!

„La Spitalul Judeţean avem inclusiv managerul care nu este de negăsit. Mâine (n.r. luni, 13 aprilie) voi merge la Focşani, voi evolua situaţia şi voi lua decizie în consecinţă.

ADVERTISEMENT

Din informaţii prefecturii din Vrancea, a plecat, a luat laptopul, documente şi este izolat într-unul dintre hoteluri. Mâine voi lua deciziile în cunoştinţă.

Nelu Tătaru: ”Managerul este de negăsit”

Este foarte probabil ca de mâine să avem o altă conducere la nivelul spitalului judeţean din Focşani. Voi avea astăzi o discuţie cu domnul ministru Ciucă în acest context.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem să punem bazele unei activităţi medicale solide la Spitalul Judeţean, voi merge pe o conducere militară.

Avem o anchetă epidemiologică scăpată de sub control la Vrancea, din moment ce pacienţii depistaţi pozitiv sunt izolaţi pe la hoteluri şi noi nu am dispus ca acest lucru să se întâmple deocamdată, ca cei asimptomatici să nu fie la spitale”, a spus Nelu Tătaru pentru B1TV

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că în urmă cu doar patru zile, ministrul Sanatatii a anuntat ca a luat decizia ca si la Spitalul Judetean Deva sa fie numita o conducere militara, pe modelul Suceava.

“Am avut un management care nu a facut fata si lipsa de autoritate a facut ca sa avem parte de demisii. In acest moment am instalat manager si director medical medici militari. Am avut o informare de la echipa pe care am trimis-o in urma cu patru zile, la Spitalul din Deva in acest moment nu exista circurite, iar daca exista nu sunt respectate.

ADVERTISEMENT

Vom face acum operatiunea de predare-primire, vom avea o discutie cu fosta echipa. Acest management va sta cat este nevoie, sper ca in 3-4 saptamani sa poata fi numita o conducere civila”, a spus Nelu Tataru chiar la Deva, acolo unde a numit a doua conducere militară.

 

ADVERTISEMENT
Tags: