News

Focuri de armă în Galați. Polițiștii, în urmărirea a doi bărbați care au produs un accident și au fugit

Focuri de armă trase marți în centrul municipiului Galați. Polițiștii au urmărit doi indivizi care au provocat un accident și apoi au părăsit locul faptei.
23.11.2021 | 16:01
Focuri de arma in Galati Politistii in urmarirea a doi barbati care au produs un accident si au fugit
ADVERTISEMENT

Incident grav petrecut în cursul zilei de marți, 23 noiembrie, în Galați. Agenții de la Poliția municipiului au fost obligați să efectueze focuri de armă de avertisment pentru prinderea unor indivizi.

Focuri de armă în centrul Galațiului. Polițiștii, pe urma a 2 indivizi care au provocat un accident

Cronologic, incidentul din orașul de la malul Dunării a debutat în jurul orei 11.30. Atunci, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au observat în trafic, pe o stradă din zona centrală a municipiului, un autoturism ai cărui pasageri aveau un comportament suspect.

ADVERTISEMENT

Imediat, agenții au efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului, conforme cu regulamentul rutier. Demersurile au fost în zadar.

Dat fiind faptul că șoferul vehiculului nu s-a conformat atenționării și și-a continuat deplasarea, agenții au plecat în urmărirea vehiculului.

ADVERTISEMENT

Mașina suspectă a pătruns pe o stradă cu sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil istoric.

Indivizii din autoturismul avariat, doi bărbați, au reușit să fugă prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, Poliția din Galați a anunțat că a reușit să-i identifice pe cei doi indivizi și au demarat acțiuni pentru reținerea lor.

”În cursul acestei zile, în jurul orei 11.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au observat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galaţi, un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect. Poliţiştii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale şi a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului.

ADVERTISEMENT

Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis şi, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriţi de poliţiştii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi se efectuează activităţi pentru depistarea lor”, informează IPJ Galaţi.

Unul dintre indivizi, prins de polițiști

Presa locală informează că unul dintre cei doi indivizi a fost reținut și condus la secția de Poliție. În continuare, agenții sunt pe urma celuilalt fugar.

ADVERTISEMENT
Tags: