FOCURI DE ARMĂ în Aeroportul Internaţional Sibiu. ÎMPUŞCĂTURĂ auzită în terminalul de pasageri

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 12:04
FOCURI DE ARMĂ în Aeroportul Internaţional Sibiu. ÎMPUŞCĂTURĂ auzită în terminalul de pasageri

Mai multe persoane prezente în terminalul Aeroportului Internaţional din Sibiu, vineri 15 iulie 2016 în jurul ore 12.50 – 13.00, au auzit un foc de armă şi o parte din ei s-au panicat. Nu mai puţin de trei persoane au semnalat incidentul.

“Am auzit un foc de armă. Sunt sigur că a fost împuşcătură pentru că ştiu cum e sunetul de armă atunci când se trage. Nimeni nu ne-a spus însă nimic. Verificaţi vă rugăm să nu se fi întâmplat ceva mai grav”, a spus un sibian.

Surse neoficiale spun că arma unui angajat de la SRI s-ar fi descărcat accidental, dar din fericire nimeni nu ar fi fost rănit. Purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Sibiu, a infirmat iniţial incidentul.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×