ADVERTISEMENT
News

Focuri de armă ca în Vestul Sălbatic în Iași, într-o urmărire în toiul nopții. Un polițist a fost rănit

Autor: Alexandru Năstase | 07.09.2020 | 09:10
Focuri de armă ca în Vestul Sălbatic în Iași, într-o urmărire în toiul nopții. Un polițist a fost rănit
Poliția a tras 30 de focuri de armă înspre fugar. Sursa foto - hepta.ro

Focuri de armă ca în Vestul Sălbatic în Iași, într-o urmărire care a avut loc în toiul nopții. Nu mai puțin de șase echipaje de poliție au încercat să-l prindă pe un conducător auto care nu s-a supus controlului unei patrule.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii voiau să-i verifice actele, dar acesta a preferat să fugă. Bărbatul de 33 ani s-a speriat și a demarat, deși nu era băut și avea permis.

A fost ca-n filme! 30 de gloanțe s-au tras în direcția lui, dar nimic nu au reușit să-l oprească. În cele din urmă, goana nebună s-a terminat într-un stâlp.

ADVERTISEMENT

Urmărire ca în filme la Iași

Din păcate, în timpul acțiunii, un polițist a fost rănit ușor. Concret, oamenii legii au văzut o mașină trasă pe dreapta, cu avariile în funcțiune.

Faptul că șoferul nu reușea deloc să lege bine cuvintele a trezit suspiciunile agenților. Bărbatul a fost somat să coboare și să prezinte actele.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care tânărul a luat-o la goană. Șapte kilometri a condus prin oraș, cu polițiștii pe urme și focuri de armă deasupra capului.

După aproape 30 de minute, bărbatul s-a oprit cu mașina într-un stâlp. Testele au arătat că nu băuse, dar oamenii legii așteaptă și rezultatul analizelor, pentru a afla dacă era cumva drogat.

ADVERTISEMENT

“Prezenta mai multe contuzii și plăgi, o contuzie de umăr drept, o plagă posibil împușcată la nivelul umărului stâng, fără retenție de corpi străini, mai multe contuzii faciale, un traumatism cranio cerebral, fără pierderea stării de conștiență. Emoțional era agitat și afectat pacientul”, a spus Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași

Interesant este că dacă testul pentru consumul de droguri va fi negativ, atunci experții vor pune fuga bărbatului pe seama unui dezechilibru emoțional.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că s-au întâmplat în toată țara asemenea cazuri în care șoferii au plecat și pur și simplu au fost urmăriți de către Poliție.

Dacă s-a speriat, dacă era într-adevăr urmărit, dacă era doar ideea de urmărire, pe o baza delirantă, psihotică, sunt mai multe linii de urmat”, a spus și Dr. Ovidiu Alexinschi, psihiatru Institutul de Psihiatrie Socola Iași

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!