Sport

Tentativă de crimă în timpul unui meci din Argentina. Ultrașii l-au împușcat pe antrenorul echipei favorite. Video

Un meci de fotbal din liga a treia a Argentinei a fost suspendat după ce ultrașii au deschis focul asupra antrenorului echipei favorite. Polițiștii au operat mai multe arestări.
01.11.2021 | 12:14
Tentativa de crima in timpul unui meci din Argentina Ultrasii lau impuscat pe antrenorul echipei favorite Video
ADVERTISEMENT

S-au derulat scene halucinante pe un stadion din Argentina. Partida dintre Huracán Las Heras și Ferro de General Pico a fost întreruptă de focuri de armă.

La scorul de 3-1 pentru echipa gazdă, antrenorul acesteia, Mauricio Romero, a fost împușcat în umăr. Jucătorii și oficialii s-au refugiat speriați la vestiare.

ADVERTISEMENT

Tentativă de crimă, sau victimă colaterală

Nefericitul incident a avut loc în minutul 79 al partidei Huracán Las Heras – Ferro de General Pico, la scorul de 3-1 pentru gazde.

Centralul întâlnirii a oprit jocul pentru a vedea ce se întâmplă în tribune unde mai multe bande de ultrași ai echipei Huracán se răfuiau între ei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mauricio Romero a profitat de întrerupere pentru a merge la marginea terenului să dea indicații unui jucător când a căzut la pământ sub o ploaie de gloanțe.

Jucătorii și ceilalți oficiali au fugit în grabă spre vestiare pentru a se adăposti din calea gloanțelor și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele în tribune.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mauricio Romero este în afara oricărui pericol

După ce spiritele s-au calmat, antrenorul Mauricio Romero a fost transportat cu o ambulanță la spital unde a primit îngrijiri de specialitate.

Ulterior clubul a remis un comunicat în care anunță că acesta este în afara oricărui pericol, notează sports.inquirer.net.

ADVERTISEMENT

În același timp, oficialii de la Huracán au transmis că activitatea clubului este pusă în pericol de ani de zile de răfuielile dintre bandele de ultrași.

”De ani de zile familiile au fost alungate de pe stadion. Sperăm ca toți cei care dăunează clubului să fie ținuți de autorități departe de club, astfel încât suporterii adevărați să se poată întoarce pe stadion”, a transmis Huracán.

Meciul dintre Huracán Las Heras și Ferro de General Pico nu a mai fost reluat și, cel mai probabil va fi anulat de Federația argentiniană de fotbal.

ADVERTISEMENT
Tags: