Focuri de armă într-un spital de pe Coasta de Azur. Cinci oameni au fost răniţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 20:49
Focuri de armă într-un spital de pe Coasta de Azur. Cinci oameni au fost răniţi

Un incident armat a avut loc pe holul unui spital de pe Coasta de Azur. În total, cinci persoane au fost rănite, dintre care două au fost rănite de gloanţe, relatează Var-Matin.

O ceartă între doi membri ai unei familii, veniţi să afle veşti despre o rudă internată într-un spital din Fréjus, a fost cea care a provocat incidentul armat, scrie sursa citată. „O persoană a scos arma şi a tras”, după care a fugit cu o maşină, a declarat Julien Laszkiewicz, directorul Cabinetului primarului.

Două persoane au fost rănite de gloanţe şi au fost preluate imediat de medicii spitalului. Alte trei persoane au fost rănite uşor în timpul incidentului şi au fost internate în spital. Totodată „zgomotul focurilor de armă” a creat o anumită panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru „violenţe intenţionate cu o armă”.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×