News

Focuri de armă la Mamaia azi noapte! Ce s-a întâmplat. Video

16.08.2019 | 09:08
Focuri de arma la Mamaia azi noapte Ce sa intamplat Video

Focuri de armă s-au auzit la Mamaia azi noapte! Astfel, ziua de vineri nu a început deloc plăcut. În cursul dimineții în nordul celei mai cunoscute stațiuni de pe litoral a avut loc un scandal în care s-au folosit chiar și pistoale. Din primele informații, două persoane din Năvodari au fost implicate. Una din ele a ajuns de urgență la spital, fiind transportată cu o ambulață SMURD. Câțiva martori au povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Focuri de armă la Mamaia azi noapte!

Astfel, un bărbat a fost lovit de o mașină, după ce s-a îmbătat și a căzut pe stradă. Oamenii susțin că la puţine momente distanţă a izbucnit un adevărat scandal, unul în care s-au tras şi focuri de armă.  Cea de-a doua persoană a fugit de la fața locului, lovind mai multe mașini, dar a fost prinsă între timp. Victima este internată în spital. La fața locului au venit şi un echipaj de la criminalistică pentru a ancheta locul faptei. VEZI VIDEO AICI

„La fața locului au mers mai multe echipaje de Poliție care au stat de vorbă cu martorii și au încercat să rezolve cât mai repede problema. După primele informații, unul dintre cei implicați în scandal s-a folosit de o armă de foc și nu a ezitat să tragă. Acesta a fuigit inițial, dar nu a reușit să ajungă prea departe, fiind descoperit de un alt echipaj de Poliție. Rămâne de văyut dacă acesta avea permis de port armă”, au spus oamenii legii.

Focuri de armă la Mamaia azi noapte! Pistol
Poliția a ajuns de urgență la fața locului. Sursa foto – facebook

Mamaia, „lipici” la pistoale

Nu este singurul caz de acest gen care s-a petrecut la Mamaia. Luna trecută o altă persoană a tras două focuri de armă într-un local din staţiune, în urma unui conflict. Poliţiştii au fost chemați de urgență și atunci și au făcut verificări în acest caz. „Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, o persoană necunoscută ar fi tras în plan vertical ceea ce par a fi fost două focuri de armă, fără a se fi înregistrat victime”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

În urma cercetărilor la faţa locului, a fost descoperit un tub cartuş, dar cel care a tras nu a fost identificat. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar poliţiştii staţiunii Mamaia, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au continuat verificările pentru stabilirea situaţiei.

 

 

 

 

Tags: