Sport

Focuri de armă la un meci de baseball. Patru persoane au fost împușcate. Video

Clipe de groază printre spectatorii prezenți la meciul de baseball dintre Washington Nationals și San Diego Padres. Patru persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă.
18.07.2021 | 11:33
Focuri de arma la un meci de baseball Patru persoane au fost impuscate Video
ADVERTISEMENT

Mai multe focuri de armă s-au auzit, sâmbătă noaptea, pe arena echipei Washington Nationals, în timpul partidei de baseball contra celor de la San Diego Padres.

Au urmat clipe de panică, jucătorii și spectatorii încercând să se adăpostească. Autoritățile au anunțat că patru persoane au fost împușcate. Meciul a fost întrerupt și se va relua duminică.

ADVERTISEMENT

Răfuiala a început în afara stadionului

Potrivit The Washington Post care citează surse polițienești, primele focuri de armă au fost trase în afara arenei, rănind două persoane.

La scurt timp, alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite în interiorul stadionului. Bărbatul a fost împușcat în picior, în timp ce femeia a fost lovită de glonț în spate.

ADVERTISEMENT

Conform presei din SUA rănile nu a pus în pericol viețile celor doi suporteri însă, aceștia au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

La scurt timp după incident poliția a transmis, printr-un mesaj pe Twitter că două persoane au fost împuşcate în afara stadionului.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă, citată de news.ro, a revenit ulterior anunțând că ”alte două victime asociate incidentului au ajuns la spital pentru a le fi tratate rănile cauzate de gloanțe”.

Un spectator a intra cu un pistol la un meci dintre Espanyol și FC Barcelona

Deși rare, evenimente precum cel din SUA au loc peste tot în lume. Un episod care a făcut înconjurul planetei s-a petrecut în 2017, la un meci între Espanyol și FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Un suporter a fost arestat în aprilie 2017 după ce a intrat pe stadion cu un pistol la meciul amintit, disputat în La Liga. Suporterul purta însemnele Barcelonei şi a intrat într-un sector ocupat de fanii lui Espanyol, pe stadionul Cornella El Prat.

Acesta i-a provocat pe fanii rivalilor catalani strigând ”Forca Barca”, iar în momentul când mai mulţi suporteri ai lui Espanyol au vrut să vină spre el, a scos pistolul.

Cu toate acestea, ofiţerii de poliţie prezenţi la stadion au reuşit să-l aresteze repede, dar nu înainte ca acesta să apuce să tragă un foc de armă. Conform presei spaniole, arma utilizată de suporter nu era una letală, fiind cel mai probabil un pistol cu gloanţe de cauciuc.

ADVERTISEMENT
Tags: