News

Focuri de armă lângă Casa Albă! O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

Autor: Alexandru Năstase | 20.09.2019 | 08:46
Cât de extins este focarul de COVID-19 de la Casa Albă? Sursa foto: Facebook

Focuri de armă lângă Casa Albă! Incidentul armat s-a produs în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington DC, la aproximativ 2-3 kilometri de Casa Albă, conform unui anunț al poliţiei. Din păcate, o persoană a fost împuşcată mortal, iar alte cinci au fost rănite în urma atacului. Deocamdată nu este foarte clar dacă a fost reţinut un suspect în acest caz, însă o sursă din cadrul poliţiei a transmis că incidentul nu este considerat ca fiind “în curs de desfăşurare”.

Focuri de armă lângă Casa Albă!

De asemenea, sursa a mai precizat că persoanele rănite nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol. Incidentul armat s-a produs în cartierul Columbia Heights, unul considerat mai mult decât liniștit. Poliţia nu cunoaşte nici motivele schimbului de focuri, a declarat comandantul Poliţiei Metropolitane, Stuart Emerman. “Detectivii intervievează martorii şi analizează camerele de supraveghere”, a spus Emerman.

„Doi oameni au o stare ceva mai gravă, în celelalte cazuri rănile variază între grave şi minore, dar toţi răniţii vor supravieţui”, a adăugat Emerman. Acesta a spus că toate victimele sunt adulte. Împuşcăturile au început joi seara, aproximativ la ora 10 p.m şi au avut loc în curtea unei clădiri de apartamente, potrivit poliţiei. Postul de televiziune WJLA-TV, afiliat la ABC, a publicat imagini pe Twitter cu ambulanţele care transportau victimele de la faţa locului şi a relatat că a existat o reacţie masivă a poliţiei la intersecţia dintre 14th Street şi Columbia Road.

Focuri de armă lângă Casa Albă! Casa Albă
Atacul armat s-a soldat cu moartea unei persoane. Sursa foto – facebook

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

„La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție. Rămâne de văzut ce se întâmplă și mai ales care a fost motivul pentru care s-a produs acest incident armat. Din păcate, în schimbul de focuri, o persoană a încetat din viață. Vom vedea cu exactitate despre cine este vorba. Surprinde locul unde s-a petrecut totul, zona fiind una considerată liniștită de către autorități și nu numai.

De altfel, multă lume dorea să se mute în această zonă, una despre care se spunea că este una dintre cele mai sigure din lume, dată fiind și apropierea ei de Casa Albă”, au transmis reprezentanți ai Poliției.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!