Life

Focuri de armă la o petrecere cu Justin Bieber și Khloe Kardashian. Rapperul Kodak Black a fost rănit

Renumitul rapper Kodak Black a fost rănit cu focuri de armă, alături de alte patru persoane, la o petrecere unde au luat parte Justin Bieber, Drake, Kloe Kardashian și alte celebrități.
13.02.2022 | 11:55
Focuri de arma la o petrecere cu Justin Bieber si Khloe Kardashian Rapperul Kodak Black a fost ranit
ADVERTISEMENT

Kodak Black a fost rănit, mai exact, în zona piciorului, cu un foc de armă, de către o persoană neidentificată, încă.

Kodak Black era în acel moment într-o discuție cu fanii, iar când a văzut că un prieten al său este agresat, i-a sărit în ajutor, dar a fost împușcat, scrie publicația internațională, Page Six.

ADVERTISEMENT

Kodak Black, împușcat în picior, după ce a sărit în ajutorul unui amic

Totul s-a întâmplat în fața unui restaurant din West Hollywood, California, după o petrecere la care au participat Justin Bieber, Khloe Kardashian, Drake, Tobey Maguire, dar și alte multe celebrități.

”Lupta a început cu cineva din anturajul lui Kodak Black. După ce i s-a sărit în ajutor, s-au tras focuri de armă… și apoi s-a dezlănțuit iadul”, au relatat surse pentru Page Six.

ADVERTISEMENT
Incidentul a fost filmat de cativa martori
Incidentul a fost filmat de cativa martori. Sursa foto: Page Six

 

Aceleași surse mai transmit că întreaga încăierare a început la cel puțin o jumătate de oră, după ce locația petrecerii s-a închis, petrecerea fiind încheiată cu mult timp înainte.

Alte patru persoane au mai fost rănite. Agresorul, căutat de poliție

Alte patru persoane au mai fost rănite, în urma focurilor de armă. Kodak Black ar avea o stare stabilă, în momentul de față.

ADVERTISEMENT

În total, s-au tras de 10 focuri, trei persoane fiind ”țintite” de  gloanțe, iar o alta a fost rănită în alt mod, dintre cele patru. Acestea au fost duse la spital, starea lor fiind, de asemenea, una în regulă.

Oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să dea de urma infractorului. Se speculează că acesta este un bărbat de culoare.

ADVERTISEMENT

”Ancheta preliminară a relevat că a existat o altercație fizică între mai multe persoane. Focurile de armă au fost trase de un suspect necunoscut, care a fugit apoi spre sud, din locație.

Paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles au răspuns și au transportat două victime la spitalele locale cu răni care nu le pun viața în pericol. O

Ofițerii au descoperit că au mai fost două victime care s-au autotransportat la spitalele locale. Au fost în total patru împușcături. Toate cele patru victime sunt listate în stare stabilă”, a comunicat poliția din Los Angeles.

ADVERTISEMENT
Tags: