Focuri de armă şi explozii în Sankt-Petersburg. FSB a arestat trei militanţi islamişti

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 19:44
Focuri de armă şi explozii în Sankt-Petersburg. FSB a arestat trei militanţi islamişti

Serviciul Federal rus de Securitate (FSB) a coordonat astăzi o operaţiune antiteroristă în Sankt-Petersburg, împotriva membrilor unui grup specializat în trafic de arme, activ în Caucazul de Nord.

Potrivit agenţiei UNIAN, în timpul operaţiunilor au fost auzite explozii şi schimburi de focuri într-o clădire aflată într-o zonă rezidenţială aflată în districtul Kirovsky, mai mulţi membri ai grupării fiind arestaţi.

Sputnik International a relatat că agenţii Serviciului Federal rus de Securitate au arestat trei militanţi islamişti, FSB colaborând în timpul operaţiunii cu Garda Naţională.

Citeşte mai mult pe www.miscareaderezistenta.ro

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×