Cele mai citite

Video. Punct incredibil la Rio de Janeiro! Fognini a câştigat o minge după ce a scăpat racheta

Tenismenul Fabio Fognini a reuşit un punct de senzaţie în meciul cu brazilianul Thomaz Bellucci, din primul tur al turneului de la Rio de Janeiro.
Autor: Vicentiu Dinescu | 20.02.2018 | 17:17
Video. Punct incredibil la Rio de Janeiro! Fognini a câştigat o minge după ce a scăpat racheta

Italianul, locul 21 ATP şi cap de serie numărul 5, a reuşit un punct spectaculos, chiar la mingea de meci din setul secund ope care şi l-a adjudecat cu scorul de 7-5, după ce îl pierduse pe primul la tie-break, 6-7 (5).

Fabio Fognini a servit, dar i-a scăpat racheta din mână. Din fericire pentru el, racheta a sărit din teren, iar italianul s-a întins şi a prins-o, putând continua punctul, pe care l-a câştigat şi a egalat la seturi.

Fognini s-a calificat în turul doi la Rio de Janeiro

În cele din urmă, Fabio Fognini, în vârstă de 30 de ani, s-a impus în faţa brazilianul Thomaz Bellucci, beneficiar al unui wild card şi locul 123 ATP, după un meci lung, de două ore şi 50 de minute, cu scorul de 6-7 (5), 7-5, 6-2.

În turul secund al turneului de 500 de puncte de la Rio de Janeiro, Fabio Fognini va evolua cu americanul Tennys Sandgren, locul 60 ATP, care a atins faza sferturilor de finală la Australian Open.  Americanul a beneficiat în runda inaugurală de abandonul spaniolului Roberto Carballes Baena.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!