Life

Folcloristul abandonat de mamă a devenit inginer la o fabrică importantă! Gabriel Stoica, de bază și la serbările câmpenești: „N-a avut cine să mă ajute”

Gabriel Stoica este un exemplu pentru toți tinerii pentru care viața nu se dovedește a fi ușoară încă din copilărie. El a reușit să facă tot ce și-a dorit, de la muzică la inginerie, și nu numai!
22.08.2022 | 17:35
Folcloristul abandonat de mama a devenit inginer la o fabrica importanta Gabriel Stoica de baza si la serbarile campenesti Na avut cine sa ma ajute
Gabriel Stoica, interpret de muzică de petrecere
ADVERTISEMENT

Gabriel Stoica, interpretul de muzică folclorică și de petrecere care a emoționat o țară întreagă cu povestea sa de viață a bifat un succes uluitor. Artistul abandonat de mamă, care a făcut un apel public în mai multe emisiuni de televiziune la adresa celei căreia i-a dat viață, a ajuns astăzi inginer la o fabrică importantă din vestul României.

Gabriel Stoica, destinul unui tânăr ambițios care a crescut în casa de copii

În paralel cu acest job destul de solicitant pe care îl are la o fabrică de baterii din Arad, Gabriel se ocupă și de cântat, dar și de organizarea de evenimente în aer liber.

ADVERTISEMENT

Gabriel Stoica a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu aproape un an, povestind în cadrul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV despre cât de greu i-a fost să răzbească în viață fără prea mult ajutor, alegând să muncească plin de conștiinciozitate.

Tânărul artist născut la Oradea, stabilit între timp în Arad, acolo unde a terminat o facultate și are și un masterat, a început să conteze tot mai mult pe plan muzical. Pe lângă cântecele sale de petrecere, acesta are tot mai multă priză la public și în calitate de organizator de evenimente.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă n-a avut cine să mă ajute, crescând într-o casă de copii la Tinca, în Bihor, până la vârsta de 9 ani, Dumnezeu mi-a dat un papagal frumos și am reușit să mă descurc foarte bine. Tot ce mi-am propus s-a înfăptuit, dar nimic nu e posibil fără seriozitate și implicare 100%. De mic mi-a plăcut să ajut, să coordonez, să ajut, să îi mulțumesc pe ceilalți cu ceea ce fac.

Practic, eu vorbesc cu primăriile, aduc de la scenă și lumini până la artiști care să cânte la diferite festivități. Totul se face în funcție de bugetul de care dispune fiecare autoritate locală. Există mai multe pachete pe care le propun, mai multe variante de organizare”, a declarat cântărețul de muzică populară în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Un artist împărțit între mai multe domenii: ingineri, cântăreț, organizator de spectacole

Dacă în weekend organizează evenimente și cântă, în timpul săptămânii este inginer cu normă întreagă la o fabrică de baterii pentru rulote din Arad.

Acesta a spus că a învățat de-a lungul timpului să își facă timp pentru fiecare din activitățile sale. Cel mai mândru este de faptul că a reușit să o ia de la zero, fără ajutorul părinților, pe care nu i-a cunoscut niciodată. A terminat cu brio Facultatea de Inginerie Alimentară din Arad. A obținut apoi un master în automatizarea sistemelor inteligente.

ADVERTISEMENT

„Sunt inginer de producție. Fabrica pentru care lucrez produce baterii reîncărcabile pentru rulote și nu numai. Este o meserie cu foarte multe responsabilități.

Asta se întâmplă în timpul săptămâni. În weekend am cântări și organizez evenimente. Chiar în sfârșitul ăsta de săptănână voi urca pe scenă la Zilele Aradului”, ne-a mai mărturisit Gabriel Stoica.

Gabriel Stoica are o serie de melodii destul de cunoscute mai ales în vestul țării. Dintre acestea putem enumera piesele „Ești comoara în viața mea”, care se bucură de peste 400.000 vizualizări pe Youtube și „Fata mea”.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat...
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat într-o baltă de lichior în aeroportul Heathrow
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici